MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 7 Ocak 2021 #1 Mouse m Everest sgm X77 ve craftrsie oyunund mousem sag click'e basmıyor. Nedenni bilenler yazabilir mi?
Mouse m Everest sgm X77 ve craftrsie oyunund mousem sag click'e basmıyor. Nedenni bilenler yazabilir mi?
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 MKAemir1234 dedi: Mouse m Everest sgm X77 ve craftrsie oyunund mousem sag click'e basmıyor. Nedenni bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Everest almasaydnız keşke kalitesiz ürünler bunlar araştırıp alsaydınız keşke. Normaldir bozulması. Artı 0 Eksi
MKAemir1234 dedi: Mouse m Everest sgm X77 ve craftrsie oyunund mousem sag click'e basmıyor. Nedenni bilenler yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Everest almasaydnız keşke kalitesiz ürünler bunlar araştırıp alsaydınız keşke. Normaldir bozulması.
KS KS MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 7 Ocak 2021 #3 PC'yi aldım yanında geldi. Cozum istiyorum. Artı 0 Eksi
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 7 Ocak 2021 #4 Everest ve benzeri markalar kalitesiz markalardır. Garantisi varsa yollayın, yoksa ve alalı 14 günü geçmediyse iade etmeye çalışın. Bu iki seçenek işe yaramazsa kendiniz tamir etmeyi deneyebilirsiniz ki çok para vermediyseniz uğraşmaya değmez bence. Artı 0 Eksi
Everest ve benzeri markalar kalitesiz markalardır. Garantisi varsa yollayın, yoksa ve alalı 14 günü geçmediyse iade etmeye çalışın. Bu iki seçenek işe yaramazsa kendiniz tamir etmeyi deneyebilirsiniz ki çok para vermediyseniz uğraşmaya değmez bence.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 801 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #5 Ege Altunay dedi: Everest almasaydnız keşke kalitesiz ürünler bunlar araştırıp alsaydınız keşke. Normaldir bozulması. Genişletmek için tıkla... Everest SGM X7 kullanıcısıyım,2014'ün yazında almıştım hala kullanıyorum. Ne bir bozulma oldu ne de başka bir sorun. Sapasağlam. Artı 0 Eksi
Ege Altunay dedi: Everest almasaydnız keşke kalitesiz ürünler bunlar araştırıp alsaydınız keşke. Normaldir bozulması. Genişletmek için tıkla... Everest SGM X7 kullanıcısıyım,2014'ün yazında almıştım hala kullanıyorum. Ne bir bozulma oldu ne de başka bir sorun. Sapasağlam.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #6 MKAemir1234 dedi: PC'yi aldım yanında geldi. Cozum istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse switch'i bozulduktan sonra onaramazsınız. Onarsanız bile o mouse için değmez Artı 0 Eksi
MKAemir1234 dedi: PC'yi aldım yanında geldi. Cozum istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mouse switch'i bozulduktan sonra onaramazsınız. Onarsanız bile o mouse için değmez
KS KS MKAemir1234 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 137 7 Ocak 2021 #7 1 yıldı kullanıyorum Artı 0 Eksi
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 801 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #8 kiremithuseyin dedi: Everest SGM X7 kullanıcısıyım,2014'ün yazında almıştım hala kullanıyorum. Ne bir bozulma oldu ne de başka bir sorun. Sapasağlam. Genişletmek için tıkla... Bu arada Everest'i savunmadım,sadece bu mouse'u savundum. Kullananlar bilir zaten. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: Everest SGM X7 kullanıcısıyım,2014'ün yazında almıştım hala kullanıyorum. Ne bir bozulma oldu ne de başka bir sorun. Sapasağlam. Genişletmek için tıkla... Bu arada Everest'i savunmadım,sadece bu mouse'u savundum. Kullananlar bilir zaten.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 7 Ocak 2021 #9 MKAemir1234 dedi: 1 yıldı kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Normal ömrünü doldurmuş mouse'unuz. O modeller zaten maksimum 1 yıl götürür. Daha götürüyorsa şans işi. Geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
MKAemir1234 dedi: 1 yıldı kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Normal ömrünü doldurmuş mouse'unuz. O modeller zaten maksimum 1 yıl götürür. Daha götürüyorsa şans işi. Geçmiş olsun.
Ege Altunay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.544 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #10 MKAemir1234 dedi: 1 yıldı kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ömrü o kadar zaten kaliteli bir marka değil üstüne bir de sert şekilde kullanıyorsanız normal. Artı 0 Eksi
MKAemir1234 dedi: 1 yıldı kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Ömrü o kadar zaten kaliteli bir marka değil üstüne bir de sert şekilde kullanıyorsanız normal.