Everest SM G05 X-Racer zıt yöne gitmeye başladı

erenerdugan

Hectopat
Merhabalar farenin DPI ayarını değiştiriyordum. Bir anda zıt yöne gitmeye başladı ne yapabiliriz Everest SM G05 X-Racer mouse. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar farenin DPI ayarını değiştiriyordum. Bir anda zıt yöne gitmeye başladı ne yapabiliriz Everest SM G05 X-Racer mouse. Yardımcı olur musunuz?
Aynı mouse u kullanıyorum. Programa girip sol altta sıfırla seçeneğini tikle , oyun modu yada ofis modu için sıfırlamayı deneyebilirsin. FPS oyunlarında hızlı tepkimelerde zayıf kaldığı için mouse değiştiricem. Böyle bi sıkıntında varsa çözümü yeni mouse almak

Aynı mouse u kullanıyorum. Programa girip sol altta sıfırla seçeneğini tikle, oyun modu ya da ofis modu için sıfırlamayı deneyebilirsin. FPS oyunlarında hızlı tepkimelerde zayıf kaldığı için mouse değiştireceğim. Böyle bir sıkıntında varsa çözümü yeni mouse almak.

Reis kargoyla segment bileşime yolladım tamir edip geri verecekler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı