Everest SM-G06 alınır mı?

Makaleler
8
Yer
Adana
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon.
150TL bütçem var 10 TL daha ver şunu al demeyin alamam. Sizce bu mouse alınır mı? Veya daha iyi alternatifler var mı? Şu an Piranha (A101) mouse kullanıyorum çok da memnunum tek sorunum scroll bozuldu o yüzden yeni mouse alacağım en az 1 yıl götürsün istiyorum ayrıca havada iken çalışmamalı beni kanser eder şu anda kullandığım mouse havada iken çalışmıyor iyi yanı bu.
Mouse: Everest Rampage Sm-g06 Sagitta 6400dpi Usb Makrolu Rgb 8d Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Bence alınır ama fazla bir şey beklememek lazım. Hemen 1 gün sonra bile bozulabilir ya da çift tıklama sorunu olabilir belki.

Everest SGM-05 X-Racer tavsiye ederim, 100-150 TL arası bir fiyatı bulunmakta

Nasıl götürür mü hocam arkadaşlar çift tıklama sorunu vs demişler bunda olur mu? Hiçbir problem çıksın istemiyorum en azından 3-4 ay içinde.

Nasıl götürür mü hocam arkadaşlar çift tıklama sorunu vs demişler bunda olur mu? Hiçbir problem çıksın istemiyorum en azından 3-4 ay içinde
Çift tıklama sorunu olacağını sanmıyorum, makro tuşları vb. bulunmakta zaten istersen programından kendin makro atayabilirsin. DPI değeride uygun çoğu oyuna göre.

Çift tıklama sorunu olacağını sanmıyorum, makro tuşları vb. bulunmakta zaten istersen programından kendin makro atayabilirsin. DPI değeride uygun çoğu oyuna göre.

Hocam yorumlarını okudumda beğenmeyen insan sayısıda fazla emin olamadım :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı