Everest vs Corsair Carbide

Dostum sistemi toparladıktan sonra rica etsem fotoğrafını atabilir misin? Ben de bu kasayı düşünüyorum, yani düşündüklerimin arasında daha doğrusu. Kafanı karıştırmak istemem ama Zalman ms800'e de bakabilirsin. :)

Beğenmediğimiz ürünleri kötüleyebiliriz. Forum demek tartışmak demek, herkes fikirlerini sunabilir. Corsair de kasa yapıyor, Everest'te kasa yapıyor. Ama dağlar kadar fark var.

Beğenmediğin ürünü hiç kullandın mı merak ettim ? Herkesin bütçesi Corsair kasa almaya yetmiyor bu ülkede maalesef. Bende isterdim Corsair kasa alayım ama bütçem elvermedi bende imzamdaki kasayı aldım. İşimi görüyor mu görüyor. Sorun yaşadım mı yaşamadım. Bu kadar basit.

Everest bütçe dostu bir seçim. Ayrıca marka değeri olmadığından bazı kişilerce çöp olarak değerlendiriliyor. Şimdi bazı arkadaşlar çıkışabilir ama diyorum zaten bütçe dostu olduğu için kalitesi de bir o kadar düşük olacak. Bütçen düşükse alabilirsin tabiki de. Ama Corsair'in kasası kaliteli. Corsair ile Everest karşılaştırması yapabiliyorsan Corsair almak en mantıklı seçenek olacaktır.

Beğenmediğin ürünü hiç kullandın mı merak ettim ? Herkesin bütçesi Corsair kasa almaya yetmiyor bu ülkede maalesef. Bende isterdim Corsair kasa alayım ama bütçem elvermedi bende imzamdaki kasayı aldım. İşimi görüyor mu görüyor. Sorun yaşadım mı yaşamadım. Bu kadar basit.
Sorun orada mı? Arkadaş param Everest'e yetiyor diye bir kelime söylemedi. Everest markasını kullandım. İlk bilgisayarımın PSU'su Everest'ti çok güzel yandı bilgisayarım. Ondan beğenmiyorum belki de.

Herkes kasayı tartışıyor, o kasaların içinde güç kaynağı da var. Everest sisteme ben şahsen 2 bin lira verdiğim ekran kartını takmazdım, takanın da başına inşallah bir şey gelmez.
Bende bundan bahsediyorum. Sonuçta bir para var ortada öyle değil mi? Biraz daha parçalardan kısıp. Kaliteli markalara yönelmek lazım diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı