Everest X-MESH kasa alınmalı mı?

Psu konusunda size hak veriyorum ancak hava akisini sagladigim muddetce kablolama her daim mumkun oluyor bence ki modifikasyonlarla da duzenlenebilir.
Bakın Everest, Gamepower gibi markalar para etmez. Malzemeler çöp. Değmez yani.
Malzeme kalitesi kotu katiliyorum, sivri kenarlar var. Katiliyorum kesinlikle ama kaliteli olsun diye de 500-700 tl para vermem.
Sunu ekliyim adamlara mesaj yazdim. Totalde 6 fan destekledigini belirttiler yani ust tarafa 2 adet daha fan konabiliyor. Ancak sivi sogutma destegi sadece 120mm o da egzoza takilabiliyormus. Yan paneli vidali akrilik panel montaj-demontaj acisindan biraz ugrastirici ama esnetik ve sadece Vatan Bilgisayar uzerinden satislari varmis. Aklinizda bulunsun.

Son düzenleme:
daha önce yine başka bir modelini kullanmıştım everestin x meshi de 1 ay önce aldım gayet güzel bir kasa ön kısımda hafif toz birikiyor , birde fanların renkleri çok güzel değil ama hafa akışı çok iyi ,sıcaklıklar gayet iyi ,benim sistemimde tabi ,sizin hangi parçaları kullanacağınızı bilmiyorum , ben kasadan kıstım fiyatı ,ram 16 almıştım fiyatına göre güzel bence...

Sizin kasanın yan kısımlarından hava almama gibi bir durumu yok. Diğer kasalarla kıyaslamak yanlış bence. Hava akışı iyi olduğu sürece her kasa tercih edilebilir bence. Ama PSU kesinlikle kaliteli olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…