Everest X-Racer Peak boyutları nedir?

GestelMestel

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde uygun fiyatlı olarak gördüğüm bir sistem var. Kasanın içine her ürün sığıyor fakat kasanın boyutu benim masam için önemli. Bu Everest Firmasının X-Racer Peak 600W adlı kasanın boyutları tam olarak nedir? İnternette aratıyorum 375 X 200 X 450 mm diyor. ChatGPT'ye soruyorum farklı bir şey diyor. Yardımcı olabilecek var mıdır?

Sağ ol, sana da iyi günler. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Hocam az biraz bütçemi arttırabildim. Sizce attığınız hazır sistemde işlemci olarak 5700X seçmeli miyim? Arkadaşlarıma falan sorduğum zaman gelecek odaklı bak gelecekte 5600 ölebilir sen 5700Xden devam edersen ekran kartı güncellediğinde işlemci değiştirmenede gerek kalmaz dediler. Sizce bir sorun yaşanırmı ve verilen paraya değer mi?

Hocam az biraz bütçemi arttırabildim. Sizce attığınız hazır sistemde işlemci olarak 5700X seçmeli miyim? Arkadaşlarıma falan sorduğum zaman gelecek odaklı bak gelecekte 5600 ölebilir sen 5700Xden devam edersen ekran kartı güncellediğinde işlemci değiştirmenede gerek kalmaz dediler. Sizce bir sorun yaşanırmı ve verilen paraya değer mi?
Eğer bütçen el veriyorsa işlemci yükseltmen gayet mantıklı olacaktır eğer ileride DDR5 sisteme geçmeyi düşünmüyorsan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı