Everest o kadar ince çerçeve yapamaz, kırılabilir dikkatli olun.
Bunu demek istemiyorum da everestten çöp bile almam.
Bunu demek istemiyorum da everestten çöp bile almam.
Bilgin yok ama fikrin var. Hmm...
Intel'in 11. nesildeki işlemcilerinin içinde olan dahili ekran kartını adı.
Tasarımı hoş özellikleri için pek birşey diyemeyeceğim ama Everest bir bilgisayar üreticisi değil yani Apple, Lenovo, Asus gibi yıllardır bilgisayar üretmiyor. Bence Alınmaz6500TL ve Iris![]()
Everest Everbook EB-15R i5-1135G7 8 GB 500 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Everest Everbook EB-15R i5-1135G7 8 GB 500 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
? Alınır mı diye sormayacağım çünkü:
A-L-I-N-M-A-Z.
Sizlerin görüşleri nelerdir, tasarımı nasıl? Ben tasarımı beğendim aslında, ama fiyatına göre Iris bulundurmamalıydı.
O fiyata Ryzen 7 3700 falan var. Onlarla kıyasını yapmak daha doğru. Elinde sadece ve sadece 6000 lirası olan adam 500-1000 daha koyamıyorsa, 6000'e en iyi ne yapılabilir diye bakarız. Bu durumda elimizde belirli modeller kalır. MX modellerin kıyasına falan bakarız.Abdullah adamın videosuna biraz baktım oyun performansı fiyatına göre iyi değil, CS:GO'da 1080p en düşük ayarlarda 60FPS almıyor ama 720p çözünürlükte 90FPS alabiliyor. R6 da 40FPS alıyor yeterli mi bilemedim bence 60 alabilmeliydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.