Evernote Linux desteği yok

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.079
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selam, not tutmak için Evernote'u kullanıyorum fakat Linux desteği yok site üzerinden kullanmak istemiyorum. Birkaç adet Github projesi var Linux üzerinde çalışsın diye ama yakın zamanda güncelleme almamışlar bu yüzden güvenemedim. Exe dosyası olsaydı eğer Wine ile kullanacaktım fakat bulamadım Microsoft Store üzerinden indirmeye izin veriyor. Exe dosyasına nasıl ulaşabilirim?

Hangi linux u kullanıyorsunuz?
Ben mint xfce kurmuştum pişman oldum.
Parrot SEC kullanıyorum arayüzü KDE Plasma. Ama modifiye ettim.

Screenshot_27.png

Zahmet olmaz ise neden pişman olduğunuzu bir konu oluşturup yazabilir misiniz? Merak ettim de.

Görünüşünden dolayı ise XFCE zaten kötü.
Yok ya XFCE güzel aslında Kali de kullanıyorum. Ama tercih etmem orası ayrı :).
O halde Evernote'un kendi sitesinde belirttiği ve benim de konu içerisinde belirttiğim istemcileri kullanmanız dışında başka bir yol bulunmuyor gibi. Evernote istemcilerinin güncel olmamasını dert etmemeniz gerekiyor. Zira bir problem olsaydı Evernote bu istemcilerin kullanılmasını önermezdi.

Gayet normal bir durum. Çünkü alternatif yazılımlar, Evernote'un sağladığı geniş özellik yelpazesini ve senkronizasyonunu başarılı bir şekilde sağlayamıyorlar.
Boostnote adında yazılım buldum güzele benziyor. Evernote üzerinden notlarımı indirip arşivleyeceğim farklı araçlara geçiş yapacağım.

Zahmet olmaz ise neden pişman olduğunuzu bir konu oluşturup yazabilir misiniz? Merak ettim de.

Görünüşünden dolayı ise XFCE zaten kötü.
PCden mobile dosya aktarımı yapmak istediğimde hata veriyordu.tekrar denersem düzeliyordu.
Kullanım hoşuma gitmedi bir de donuyordu.(win7 ye geçtim daha çok donuyor orası ayrı)

Ak
Parrot SEC kullanıyorum arayüzü KDE Plasma. Ama modifiye ettim.

Eki Görüntüle 615656

Yok ya XFCE güzel aslında Kali de kullanıyorum. Ama tercih etmem orası ayrı :).

Boostnote adında yazılım buldum güzele benziyor. Evernote üzerinden notlarımı indirip arşivleyeceğim farklı araçlara geçiş yapacağım.
Akıcı bir dağıtım öneriniz var mı?
Parrot SEC i windows yanına kurabilir miyiz?

Evernote kullanmanızın ardından Boostnote'un size güzel gözükmesi gayet doğal. Belirttiğiniz gibi notlarınızı Evernote üzerinden indirip arşivleyerek alternatif araçlara geçiş yapabilirsiniz. Fakat Evernote'u yine de kullanmak istiyorsanız, GitHub üzerinden Evernote tarafından önerilen istemcileri kullanmanız dışında bir yol bulunmuyor.

Akıcı bir dağıtım öneriniz var mı?
Parrot SEC i windows yanına kurabilir miyiz?
Konu açın ban yemeyelim. O konu altından yardımcı olalım. Hangi dağıtımı seçmeliyim vs diye açabilirsiniz.
Evernote kullanmanızın ardından Boostnote'un size güzel gözükmesi gayet doğal. Belirttiğiniz gibi notlarınızı Evernote üzerinden indirip arşivleyerek alternatif araçlara geçiş yapabilirsiniz. Fakat Evernote'u yine de kullanmak istiyorsanız, GitHub üzerinden Evernote tarafından önerilen istemcileri kullanmanız dışında bir yol bulunmuyor.
En kötü ihtimal web sitesi üzerinden kullanacağım. Ama notları arşivlesem iyi olur ne olur ne olmaz.

En kötü ihtimal web sitesi üzerinden kullanacağım. Ama notları arşivlesem iyi olur ne olur ne olmaz.
Kullanma biçiminizi kendinize göre kişiselleştirmeniz gerekiyor. Örneğin ben masaüstü uygulamaları yerine web tabanlı uygulamaları kullanmayı tercih ediyorum. Tarayıcı ile entegre bir şekilde çalışıyor ve güncelleme gibi sıkıntıları da bulunmuyor. Konu hakkında sormak istediğin bir soru bulunuyor mu?

Kullanma biçiminizi kendinize göre kişiselleştirmeniz gerekiyor. Örneğin ben masaüstü uygulamaları yerine web tabanlı uygulamaları kullanmayı tercih ediyorum. Tarayıcı ile entegre bir şekilde çalışıyor ve güncelleme gibi sıkıntıları da bulunmuyor. Konu hakkında sormak istediğin bir soru bulunuyor mu?
Hayır teşekkür ederim. Şu an Evernote'un son yayınlanan Exe dosyasını Gezginler üzerinden indiriyorum Wine ile açıp kullanabilirsem eğer yazıyı editlerim başkalarıda yararlanabilsin. Teşekkürler.

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı