Evet arkadaşlar Windows 8'e geçtim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uzalan

Kilopat
Katılım
9 Ağustos 2012
Mesajlar
2.237
Yer
kartepe
Bu akşam itibari ile Windows 8 yüklemiş bulunmaktayım. Biraz değişik geldi ama güzel, Windows 7'yi aratıcağını sanmıyorum. Alıştıktan sonra Windows 7'nin var olduğunu bile unuturum. Başlıngıç menüsü biraz kötü geldi bana. Ben oyunlar, programlar vb. başlat menüsüne sabitliyordum. O konuda biraz sıkıntım olucak ama alışıcaz artık.
 
Bir saattir kurcalıyorum ve onu da çözdüm. Windows 7'den daha iyi... Şimdiye kadar geçiş yapmamış olmam hata. Ayrıca daha hızlı ya da bana öyle geldi ama daha kullanışlı. Gerçekten de çok beğendim. Geçiş konusunda düşünen varsa en azından denemeye değer.
 
SP1'li MSDN Windows 7 DVD'sine bütün güncelleştirmeleri eklemeyi düşünüyordum. Windows 8 çıktıktan sonra buna gerek kalmadı. Windows 7 + SP1 + Yeni özellikler + bütün güncelleştirme ve yamalar. Tek kelimeyle mükemmel bir işletim sistemi ve geçmeyenler çok şey kaybediyor.

En basitinden ekranın en sol alt köşesinde sağ tıkladığınızda eskiden 3-4 tıkta ulaşabileceğiniz Denetim Masası gibi yerlere anında ulaşabilmeniz harikulade.
 
Kesinlikle sana katılıyorum. Yanlız yapamadığım, görev çubuğunun rengi şeffaf olmuyor. Windows 7'de şeffaftı ve masaüstü resmi görünüyordu. Bunun dışında herşey çok iyi...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, Windows 8'e laf yok. Ben de 3 gün oluyor geçeli ama tek sorunu Market'te bulunan Skype çok dandik, üzerinde uğraşılmamış. Onun yerine Windows 7'de kullanılan Skype'ı indirmeniz daha iyi olur, tabi kullanıyorsanız.
 
Bilgisayarı açınca direk masaüstü açmıyor, başlangıç menüsünü açıyor. Bunun bir ayarı var mı?
 
Sağol Egemen, sana puanım 9 kanka... Diğer bir sıkıntı da görev çubuğu ve pencereler şeffaf değil. Onun da bir yolu var mı yoksa tek seçenek renk değiştirme mi?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı