EVGA 1660 Super alınır mı?

Evga, Nvidia konusunda kendini kanıtlamış bir markadır, MSI'dan eksiği pek yoktur. Fiyatı pahalı ancak acelem var diyorsan alabilirsin. Zaten ben bütçe yetmediği için Evga yerine Ventus almıştım.
 
Bugün vatana gittim bilgisayar toplamak için. Ekran kartı stoklarının olmadığını biliyordum fakat almak istediğim MSI'in Gaming X modelinin ne zaman stoğa geleceğini sormak ve diğer stoğu olan parçaları almak için gittim.

MSI 1660 Super Gaming X'in 2021'in sonuna kadar Türkiye'ye gelmeyeceğini söyledi. Çok şaşırdım stok hakkında konu açtığımda bile hiç böyle bir şey duymamıştım.

Görevli kişi birkaç gün sonra EVGA GeForce GTX 1660 Super SC Ultra Gaming'in stoklara geleceğini söyledi. MSI ile arasında 300 TL fark var. Fakat acelem olduğu için eğer MSI'ın Gaming X modelinden geri kalan çok bir yanı yoksa almalıyım.

Sizce alınır mı? Soğutması iyi midir? MSI'ın Gaming X modeli ile karşılaştıracak olursak artıları eksileri nelerdir?
EVGA GeForce GTX1660 SUPER SC ULTRA GAMING 6GB GDDR6 192Bit Nvidia Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Dostum 5 aydır kullanıyorum vatandan 2600 tl'ye almıştım . Ben çok memnunum evgadan şahsen , çok kaliteli buluyorum titiz bir marka . Daha önce hiç başka model kullanmadım ancak fanlar % 100 de iken bayagı ses yapıyor . Tabi soğutması çok başarılı olduğu için hiç bu değerlere çıkmadı tek ben merak ettiğim için almıştım . Son olarak da furmark testinde yarım saat test sonunda fanlar max %70 i gördü ve sıcaklık da 72 dereceyi gördü. Ek olarak ekliyeyim kasamın ön tarafında 3 fan değil bir fan var ve üstte de iki yerine bir var.
 

Geri
Yukarı