EVGA 1660S vs MSI 1660S Ventus

Makaleler
2
Yer
Kubina, Karaçay-Çerkesya
Merhaba, bir sistem topluyorum ve iki ekran kartı arasında kaldım sizce hangisi daha alınası?
Evga
Msı
Sistem özelliklerim.
Ryzen 3 3100 işlemci.
Gigabyte B450M S2H V2 anakart.
Apacer Panther 8 GB 3200MHz RAM.
XPG pylon 550W +80 PSU.
XPG Invader kasa.
Apacer Panther AS340 480GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence değmez, Evga arka plaka bakımından önde (MSI'daki plastik plaka, Evga'daki metal zannedersem) sadece, ha bir de soğutma farkı vardır ama onu hissetmezsin bile.

1611401139842.png

Ancak MSI DP çıkışı bakımından önde. Eğer ileride çoklu monitör gibi bir şey düşünürsen MSI bu konuda avantajlı konumda. Ben de MSI Ventus XS kullanıcısıyım. Kart sıcak çalışmıyor. Maksimum olması gereken değerin altında.

140 liraya değer mi tartışılır. Onu biraz da bütçe belirliyor.

Bence değmez, EVGA arka plaka bakımından önde (msı'daki plastik plaka, EVGA'daki metal zannedersem) sadece, ha bir de soğutma farkı vardır ama onu hissetmezsin bile.

Eki Görüntüle 849067
Ancak MSI DP çıkışı bakımından önde. Eğer ileride çoklu monitör gibi bir şey düşünürsen MSI bu konuda avantajlı konumda. Ben de MSI Ventus XS kullanıcısıyım. Kart sıcak çalışmıyor. Maksimum olması gereken değerin altında.

140 liraya değer mi tartışılır? Onu biraz da bütçe belirliyor.

Teşekkürler MSI almaya karar verdim iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı