EVGA 3080 Ti FTW3 alınır mı?

Uzun yıllar bu götürmeyecekse hangi kart götürecek dostum tabi ki götürür. Rahat en az 3-4 sene son çıkan oyunları full ayar oynatır diye düşünüyorum tabi teknolojinin gelişme hızı belli olmaz kesin bişey demeyelim. Fiyat ise bence pek iyi değil. Daha uygun bi fiyata düşebilir diye düşünüyorum.

Bu fiyattan alınmaz. 10 gün zaman ayırın. 10 gün içinde 23 bin bandına bulabilirsiniz.
Teşekkürler. EVGA'nın kendi sitesinde 1299 dolar ekran kartı. ABD'de yaşayan ve birkaç hafta içerisinde ülkeye gelecek olan bir tanıdığım var. O şekilde satın almaya yönelmem daha mantıklı olacak gibi.

Bence bu saatten sonra bu fiyatlara ekran kartı alınmaz. Sene sonunda yeni ekran kartları çıkacak ben olsam bu bütçeyle beklemeyi tercih ederdim. İhtiyacım var alıp uzun yıllar kullanacağım dersen de biraz daha beklemek daha mantıklı çünkü fiyat yüksek.

Forumda araştırdığım sırada Aralık 2021'de yine aynı fiyata aldığını gördüm bir arkadaşın yurt dışından vergiler dahil. Muhtemelen dediğiniz gibi fiyatları daha da düşecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…