Evga 970 FTW+ vs Evga 970 SSC

Ata Özbatur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Amazon'dan 400$ gift card mevcut elimde bu iki üründen birini alacağım. FTW+ da CW'in düzeltilmiş ve sogutmanın geliştirilmiş olduğunu söylüyorlari Back Plate de cabası. Ancak 100 TL kadar bir fiyat farkı var. Şubatta SLI olacak, tek korkum başka FTW+ bulamamak.

Benim bildiğim SLI yapmak için aynı model 970 e ihtiyacın yok dostum. Linustechtips bir buildde referans ve SSC modeli SLI lamıştı. Ben tek kart alacak olsam FTW derdim ama zaten SLI ile overclock nasıl işliyor bilmiyorum soğutmalar da aynı iki kartta ben SSC alırdım SLI için. Söylemeyi unutmuşum backplate sonradan da bulabilirsin veya o aradaki fiyat farkı ile SSC ye alabilirsin.

Sonradan backplatei sinerjide 43 tl evet biliyorum. Ayrıca farkli markalarında SLI olduğunu biliyorum ancak biraz takıntım var bu konularda. FTW+ nin baska avantajları var mı diye merak ediyorumda SSC ye göre saat hızları azda olsa fazla referanse göre yüzde 8 daha performanslı.

Sonradan backplatei sinerjide 43 tl evet biliyorum. Ayrıca farkli markalarında SLI olduğunu biliyorum ancak biraz takıntım var bu konularda. FTW+ nin baska avantajları var mı diye merak ediyorumda SSC ye göre saat hızları azda olsa fazla referanse göre yüzde 8 daha performanslı.
Dostum PCB ler aynı hepsinin performansı aynı aralarındaki tek fark backplate ve güç girişidir zaten 970 1500 mhz son hızı 8 pin 6 pin güç girişi ile erişilebiliyor bende Gigabyte G1 var sonrası unstable. O kadar OC yapmayacaksan SSC yi al ki SSC de de yaparsın o kadar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı