Evga'dan ziyade hele ki sifir alinacaksa 3000 serisi mantiksiz. RTX 4000 veya RX 7000 serisi bakilmali.Selam EVGA piyasadan çekildi malum o yüzden açıyorum bu konuyu sizce almak mantıklı mı 3000 serisinden bir kart? Yarın bir gün driver desteği bitmez değil mi?
Selam EVGA piyasadan çekildi malum o yüzden açıyorum bu konuyu sizce almak mantıklı mı 3000 serisinden bir kart? Yarın bir gün driver desteği bitmez değil mi?
Selam EVGA piyasadan çekildi malum o yüzden açıyorum bu konuyu sizce almak mantıklı mı 3000 serisinden bir kart? Yarın bir gün driver desteği bitmez değil mi?
EVGA'dan ziyade hele ki sifir alinacaksa 3000 serisi mantiksiz. RTX 4000 veya RX 7000 serisi bakilmali.
EVGA NVIDIA ekran kartları için en iyi seçimlerdendir, güncelleme ile markanın alakası yoktur.
3000 serisi hiçbir kart şu anda sıfır alınacak durumda değil.
Kart sıfır değil almayı düşündüğüm sistemin içerisinde EVGA var o yüzden sordum.
AMD al sen benim dedigime git.
Uygun ise kesinlikle alınmalı testleri vs. sağlıklı ise, isterseniz sistemin tamamını ve fiyatını yazın tam yorumlayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.