EVGA FTW 1070 CW Sorunu

PowerFulWho

Hectopat
Daha fazla  
Evga FTW 1070 sahibiyim. Kartımda CW var diye servise yolladım ve sorunsuz diye geri yolladılar. PSU değiştirin dediler. Servise vermeden önce Aerocool KCAS 600 kullanıyordum. Servisten geldikten sonra Highpower Astro lite 750 Gold satın aldım fakat sorunum CW hala devam ediyor. 2. Kere servise verdim bu sefer değişim yaptılar fakat 2. kartta da CW var. Bir türlü çözüm bulamadım servis illaki PSU değiştirin diye tutturdu. Değiştirdim yine aynı. Ben mi çok şansızım yoksa sorun başka parçalarda mı? Boş yere de PSU için masrafa girmek zorunda kaldım.

Sistem özelliklerim:

i7 6700K
Z170a Gaming Pro Carbon
Corsair 8x2 LPX 3000 MHz
HighPower AstroLite 750 Gold
Corsair h100i v2
EVGA FTW 1070

Son düzenleyen: Moderatör:
CW kaç FPS'ten itibaren başlıyor? Bazı güç kaynakları, ekran kartlarında çıkan CW problemini tetikleyebiliyor. Özellikle Corsair'in alt segment PSU'ları.
Arkadaşlarından farklı marka PSU'lar ödünç alarak denemeni öneririm. Sorunu çözerse, PSU değiştirmek yerine EVGA PowerLink alabilirsin.

Benim MSI GTX 1080 Gaming X 900-1000FPS'den sonra ıslık çalmaya başlıyor. PSU Corsair RM650X Gold. Euro Truck Sim. 2 menüsünde farkettim CW'yi. FPS'ye bakınca 1200 civarında gösteriyordu. Vsync açınca sorun kalmıyor. CS GO'da 300-400 FPS değerlerinde sorun yok.
MSI CW problemlerinde değişim yapıyor diye biliyorum ama gelecek kartın CW'siz olacağının garantisi yok. Ekran kartsız kalmak istemediğimden bu şekilde kullanıyorum. Bu zamana kadar sadece ETS2'de ve sadece menüde duydum CW sesini.

@Asım DemirAyrıca PowerLink sadece kablolama için değil mi?

Hayır.
1494506752859.jpg

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı