EVGA FTW GTX 1070 alınır mı?

velet7

Decapat
Elimde GALAX GTX 960 2 GB ekran kartı var, garantiden gelmiş sıfır EVGA FTW GTX 1070 ile takas etmeyi düşünüyorum. Üzerine 1600 TL para vereceğim. Sizce mantıklı mı? Tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce kullandım ve memnundum. GTX 1070'in en iyi seçeneklerinden biri. Alınabilir.

1 aya yakın bir süre olmuş fakat takas yapılmadıysa şöyle bir şey de düşünülebilir. Elinizde bulunan 960'ı 400 lira gibi bir fiyata sattığınızı varsayarsak eğer elinizde 2000 TL para olur. Bu fiyata 1070 ile eşdeğer bazı oyunlarda küçük farklarla geçebilen 1660 Ti'ı alabilirsiniz. Güncellik açısından daha iyi olabilir hem.

1 aya yakın bir süre olmuş fakat takas yapılmadıysa şöyle bir şey de düşünülebilir. Elinizde bulunan 960'ı 400 lira gibi bir fiyata sattığınızı varsayarsak eğer elinizde 2000 TL para olur. Bu fiyata 1070 ile eşdeğer bazı oyunlarda küçük farklarla geçebilen 1660 Ti'ı alabilirsiniz. Güncellik açısından daha iyi olabilir hem.
Arkadaşın dediği gibi yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı