3D yazıcı için program önerisi

yigitayas1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F | ASUS Prime B650M-R | GeForce RTX 5060 Ti 16GB | 2x16 GB DDR5 5200 MHz RAM | 2TB M.2 NVMe SSD
İlan Linki
Bu 3D yazıcıyı almayı düşünüyorum. Ucuz geldi hem şüphelendim, 2. elden 3D yazıcı alınır mı diye sormak istedim. Hem de bunu aldım eve getirdim diyelim. Öneri olarak ücretsiz hangi programları kullanabilirim hiçbir tecrübem yok. Eskiden grafik tasarım ilgim vardı. Photoshop falan biliyorum sadece de alakasız sanırım.

İlan Linki
Bu 3D yazıcıyı almayı düşünüyorum. Ucuz geldi hem şüphelendim, 2. elden 3D yazıcı alınır mı diye sormak istedim. Hem de bunu aldım eve getirdim diyelim. Öneri olarak ücretsiz hangi programları kullanabilirim hiçbir tecrübem yok. Eskiden grafik tasarım ilgim vardı. Photoshop falan biliyorum sadece de alakasız sanırım.
Tasarım yapmak için shapr3d yazıcıdan baskı almak için Orca slicer kullanılabilir.

Hocam kesinlikle Orca slicer'ı öneririm fakat yeni başlıyorsanız bu slicer olayını öğrenmek için geçici olarak creality slicer da kullanabilirsiniz creality yazıcılar için özel olarak geliştrilmiştir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı