Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2022 #21 Musa Tekin dedi: Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı dediğin ekran kartı bu mu? Genişletmek için tıkla... Onu ben dememiştim ama bu. kino dedi: Bu kanalın testleri sahte. Şuradan daha gerçekçi sonuçlara ulaşabilirsin malum 3050 ile 1660 Super neredeyse eşit performans veriyor. 6600 ise ikisini birden tokatlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Musa Tekin dedi: Ya Fivem Oynayıp bi yandan yayın açacam darboğaz oyunda nasıl bi etki yapar çok kastırır mı yani %'de kaç darboğaz. Genişletmek için tıkla... Kastırmaz maksimum %5 olur darboğaz yayın açıkken yüksek ayarlarda en az 90 100 FPS alırsın maksimum ayarlarda en az 60. Son düzenleme: 20 Nisan 2022
Musa Tekin dedi: Sapphire Radeon RX 6600 Pulse 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı dediğin ekran kartı bu mu? Genişletmek için tıkla... Onu ben dememiştim ama bu. kino dedi: Bu kanalın testleri sahte. Şuradan daha gerçekçi sonuçlara ulaşabilirsin malum 3050 ile 1660 Super neredeyse eşit performans veriyor. 6600 ise ikisini birden tokatlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Musa Tekin dedi: Ya Fivem Oynayıp bi yandan yayın açacam darboğaz oyunda nasıl bi etki yapar çok kastırır mı yani %'de kaç darboğaz. Genişletmek için tıkla... Kastırmaz maksimum %5 olur darboğaz yayın açıkken yüksek ayarlarda en az 90 100 FPS alırsın maksimum ayarlarda en az 60.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 20 Nisan 2022 #22 Musa Tekin dedi: İyi değil gibi ya NVIDIA daha bilinmiş olduğu için falan. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl iyi değil gibi . Görmüyor musunuz testleri paranızı daha iyi şeylere harcayın.
Musa Tekin dedi: İyi değil gibi ya NVIDIA daha bilinmiş olduğu için falan. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl iyi değil gibi . Görmüyor musunuz testleri paranızı daha iyi şeylere harcayın.