Evga geforce gtx 750 ti ftw acx

Eğer oyuncu iseniz bu kart iyidir, ama GTX 980 Varken ve GTX 980 Ti çıkabilir ondan tavsiye bunu almayın birde Evga GTX 780 Ti tavsiye ederim her türlü ama bunun yerine Evga GTX 980 Alabilirsiniz arada 40-50 TL Var hem GTX 980 daha güncel ve yeni bir karttır, birde bize şuan ki kullandığınız işlemciyi söylesiniz tam takır ? örnek : İntel Core İ7 2600 böyle verseniz daha iyi yardımcı oluruz.

H55 yonga setine sahip anakarta GTX980 mi takacaksınız? Hocam neyin peşindesiniz? 750 Ti yeter o bilgisayara. R9 270 üstünde darboğaz yapabilir.

Bende sizin gibiydim bu 780 Ti kartını almaya karar vermiştim ama halen daha devam ediyorum almak istiyorum GTX 980 çıkmadan önce :D birde kasa sorunu var tabiki kartı almak kolay ama ya kart sığmassa kasaya nolcak ? iadede kabul olmassa ? bunun için kasayı açın elinize bir metre alın ve kasanın VGA Kısmını ölçün hiç olmadı siz bize Kasanın markasını adını söyleyin biz araştıralım bulalım kaç VGA Olduğunu.
Ek olarak : 780 Ti 2014 oyunlarının hepsini ultra ve kasmadan oynatır.

Hocam arkadaş 750 Ti düşünüyor. 780 Ti veya 980 düşüneceğini sanmıyorum. 980 düşünene kadar yeni sistem dizer. 750 Ti uygundur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı