Evga GT630 nasıldır ?

Gt630 orta seviye değil düşük seviyedir. Fazla beklentiye düşüp sakın almayın.

Doğru söylüyorsunuz ama benim ekran kartım 256 mb olunca ister istemez yüksek görüyorum o kartı. Başta dediğim gibi bilgi sahibi de değilim konu hakkında. O zaman sizin tavsiyelerinize uyarak R7 240 alacağım. Peki kaç W'lık bir PSU gerekir?

300-350W PSU işini görecektir.

Süper, çok teşekkür ederim. Benim cahillimden bir soru daha sormak istiyorum Şimdi ben R7 240 ı alsam bilgisayarımda çalışır değil mi? Yani uyumsuzluk gibi birşey olmaz değil mi? Arkadaşlarım anakartın desteklemeyebilir falan dediler de?

Gt630 almak gibi bir hataya düşmeyin. Ben aldım ve pişmanım. Onun yerine arkadaşların dediği ya r7 240 ya da daha mantıklısı r7 250x alabilirsiniz. Anakartınızla uyumludır sıkıntı çıkmaz.

Gt630 almak gibi bir hataya düşmeyin. Ben aldım ve pişmanım. Onun yerine arkadaşların dediği ya r7 240 ya da daha mantıklısı r7 250x alabilirsiniz. Anakartınızla uyumludır sıkıntı çıkmaz.

Ne zaman aldınız? Çok mu kötü? Arkadaşları dinleyip r7 240 veya r7 250 alacağım.

Yaklaşık bi 8-9 ay oluyor alalı. Özellikle online oyunlarda oyuncuların çok olduğu yerde kasmalar çok sık yaşanıyor. Ben olsaydım r7 250x alırdım.

G210 çok daha kötü bir kart. GTA San Andreas'ı anca oynatır o kart. R7 240 sizi üzmez. Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kart. Bütçenizi artırabilirseniz R7 250 falan da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…