EVGA GTX 1070 ( FTW) 65-70 derece civarında çalışmayı durdurma problemi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

EVGA FTW GTX 1070 ekran kartım garantiden yeni döndü. kart sıfırı ile değiştirildi. garantiden elime gelen kartta bir takım sıkıntılar tespit ettim.

sıkıntı 1: Ekran kartı yük altındayken (oyun, Benchmark vs. ) Kendini kitliyor, oyun veya Benchmark kitlenip ya program kapanıyor, ya PC resetleniyor. ( Ekran kartı 65-74 derece arasındayken oluyor, 64 derece altında tutabildiğim sürece kesinlikle bu tarz bir şey yaşanmıyor. )

sıkıntı 2: yük gerektirmeyen websurfing, basit oyunlarda milisaniyelik şekilde ekranda yeşil çizgiler belirebiliyor nadiren.

Sistem özellikleri:
Windows 10 Pro işletim sistemi
EVGA GTX 1070 ( FTW)
MSI Z170A GAMING M5.
i5 7400.
16 GB Corsair black RAM 2400 MHz.
750W EVGA PSU.

sorun neyden kaynaklı olabilir acaba? Videolar aşağıdadır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Problemin VRAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çekirdek frekansına dokunma sadece VRAM belleklerin frekansını düşürüp dener misin?
Deniyorum hemen .
Problemin VRAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çekirdek frekansına dokunma sadece VRAM belleklerin frekansını düşürüp dener misin?
Sonuç hüsran . Videoların paylaşıldığı Youtube kanalına yükleniyor . -300 Mhz ayarladım ram değerini , 72 Derecede kitlendi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı