Evet, sonunda EVGA GTX 1070 Founders Edition ekran kartı Sinerji'de gözüktü! Yorum sizin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evga alabilirsin hiçbirinin birbirinden farkı yok diye biliyorum sadece tasarım anlamında farklılar Evga'da gayet tercih edilebilir bir marka.MSI Gaming düşünüyordum ama 14cm yüksekliğinden ötürü kasama sığmayak gibi. Kasa tam 14cm destekliyor ancak güç kablosu konumu en tepede olduğundan MSI olmayak gibi.
Asus zaten 29cm'den fazla uzunluğundan sığmıyor. Mini ITX kasaya geçmekle hata mı yaptık :S
Sanırım EVGA almak durumunda kalacağım. EVGA'nın yüksekliği 11,1CM.
Ya da Mini ITX modellerin çıkmasını bekleyeceğim.
Eki Görüntüle 165976
Arka plandaki kart MSI GTX1070, ön taraftaki kart MSI GTX 970. İki kart da 14cm yüksekliğinde. Ancak 970 ısı borusuyla 14cm olurken arka plandaki GTX 1070 komple 14cm yüksekliğinde ve güç girişi en tepedeyken ön tarafdaki 970'in daha aşağıda. Of ki ne offf.
Evga alabilirsin fakat biraz daha araştırmanı tavsiye ederim çünkü Evga diğer markalara göre biraz tuzlu oluyor.MSI Gaming düşünüyordum ama 14cm yüksekliğinden ötürü kasama sığmayak gibi. Kasa tam 14cm destekliyor ancak güç kablosu konumu en tepede olduğundan MSI olmayak gibi.
Asus zaten 29cm'den fazla uzunluğundan sığmıyor. Mini ITX kasaya geçmekle hata mı yaptık :S
Sanırım EVGA almak durumunda kalacağım. EVGA'nın yüksekliği 11,1CM.
Ya da Mini ITX modellerin çıkmasını bekleyeceğim.
Eki Görüntüle 165976
Arka plandaki kart MSI GTX1070, ön taraftaki kart MSI GTX 970. İki kart da 14cm yüksekliğinde. Ancak 970 ısı borusuyla 14cm olurken arka plandaki GTX 1070 komple 14cm yüksekliğinde ve güç girişi en tepedeyken ön tarafdaki 970'in daha aşağıda. Of ki ne offf.
1850 lira hayal oldu anlaşılan, her şeye rağmen ay sonunu beklemekte fayda görüyorum.
Dediğiniz gibi beklemenizde fayda var eğer alıcaksanız. Şuan yeni stoklar az. Ekstra olarak satıcılar elindeki GTX 970'leri eritmek için kendileri de fiyatları yükselticekdir.Sosyalde okuduğum yazılara göre stoklar çoğalınca fiyatlar tahmin edilen düzeye gelicekmiş, o yüzden ben de sizinle hemfikirim. Beklememizde fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.