EVGA GTX 1070 Sinerji'de Nihayet Gözüktü!

Evet, sonunda EVGA GTX 1070 Founders Edition ekran kartı Sinerji'de gözüktü! Yorum sizin.
sinerji.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereksiz F.E kartlar 2000 liradan Türkiye'de gözükmeye devam etsin, Amazon'da MSI 1070 Gaming X 8 GB vergiler ve kargo dahil 1645 liraya getirtilebiliyor. (y)

Merhaba, Amazondan alışveriş konusunda dikkat edilmesi gereken bir konu, vergi yönetmeliği değişmiş deniliyordu, bilginiz var mı ne gibi bir değişiklik olmuş.

Gümrüğe Takılmayacaksa Hemen Alıverelim. Garantisi Var Mı Ki? :D

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasan mini itx değil micro atx.
Kasanın limitleri bunlar. Bu ölçülerle GTX 1080 yada 1070 tüm modelleri rahatlıkla sığıyor
Ekran Alıntısı.JPG

Amazondan alırken gümrüğü de ödeyerek alıyorsun. Yani sonrasında her hangi bir yere başka bir ücret ödemiyorsun. Lakin garanti konusu sıkıntı olabilir. Amazon ilk 30 gün için birebir değişim ve para iadesi garantisi veriyor. Sonrasında marka ile muhattap oluyorsun. Yani kısaca 30 garanti süresi var. MSI uluslar arası garanti sunmuyor.
Merhaba, Amazondan alışveriş konusunda dikkat edilmesi gereken bir konu, vergi yönetmeliği değişmiş deniliyordu, bilginiz var mı ne gibi bir değişiklik olmuş.
Amazon o yönetmelik yürürlüğe girmeden önce zaten o şartları sunuyordu. Yani sıkıntı yapılacak bir durum yok. Amazon tüm dünyaya ürün satan global bi firma. Bizim standartlarımızın çok üzerinde.

Yok, özür dilerim benim demek istediğim şey sadece "gümrüğe takılmamasının garantisi var mıydı" olacaktı.

Ama bildigim kadarıyla zaten sadece EVGA'nın Global garantisi vardı. Ayrıca ek bilgi için teşekkürler...

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EVGA'nın FTW modelinin fiyatını bekliyorum GTX 1070 için.. Uygun bir fiyattan gelirse Amazon üzerinden getirtmeyi düşünebilirim. Aslında RX 480'i bekliyorum fakat bu sisteme GTX 1070 gibi güçlü bir kartta hiç fena olmaz. :) Bakalım beklemedeyiz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı