EVGA GTX 660 FTW Signature 2 veya Sapphire HD 7950

Katılım
27 Mayıs 2012
Mesajlar
186
Elimde bulunan HD 7870'de sorunlar bitmek bilmiyor. Windows 8'e geçtiğimden beri çok büyük farkla azaldı fakat, hale devam ediyor.
Elimde iki seçenek var:
EVGA GTX 660 FTW Signature 2 ve Sapphire HD 7950. Burada aradığım kesinlikle ama kesinlikle performans değil. Physx ve TressFX gibi teknolojiler. Grafik kalitesini üst seviyeye çıkaran hangi teknoloji/kart ise onu almayı düşünüyorum.
Sizce hangisini almalıyım ?
 
Physx diyorsan zaten Nvidia alacaksın. TressFx olayı da geçenlerde çıkan Tomb Raider oyununda saç detayı olarak vardı bende dahil olmak üzere o ayarı açınca Nvidia kullanıcılarda oyunda çökme oluyordu.Diğer ayarlar istersen low olsun dire 10 fps'lere düşüyordu ama AMD böyle sorunlar yokmuş.
 
Madem sorun yaşadığın için değiştiriyorsun bu sefer bence markalardan Şaşma. ASUS ve MSI al.

Kart modeli olarak ise GTX 660 Ti öneririm.
 
Dediğin phsyx ile 6600 GT ile windows XP'de çok şeyler yaptım. Sen düşün artık 6600 GT ne kadar eski bir kart, tressfx kullanmadım bilmiyorum ama phsyx diyorum.

GTX 660 ti al derim ben. Az sonra amd fanatikleri gelip nvidiayı kötüleyecekler belki ama gtx 660'dan şaşma.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı