Evga GTX 750 TI için 400w yeter mi?

turgt

Megapat
Daha fazla  
Benim Aerocool vx-400 bir PSU'um var. Ama ekran kartım kotu olduğu için upgrade etmem gerekiyor. Biraz araştırdım Evga'nin GTX 750 TI FTW modelini buldum. Baya da beğendim. Şu an vatanda 446 TL. Evga'nin sitesinde 400w ve 12v'dan 20'a gerekiyor yazıyor ama kararsız kaldım. Bu PSU yeter mi sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın engel yemiştim.

HDD:250GB (RPM 'ini bilmiyorum ama ilerde 1TB lık daha almayı düşünüyorum. )
CPU:G3258 @3.8 + Stock soğutucu (Olmadı overclocksuz kullanacağım. )
RAM:4GB DDR3 1600MHZ
1 Adet DVD-ROM

Şu ekran kartını almak daha mantıklı olacaktır.
Sapphire GDDR5 128B 11257-00-20G RX 460 Nitro 2GB Ekran Kartı

Psu kısmına gelince sahip olduğun bileşenleri bilmediğimiz için bir şey söylemek zor. Ekran kartını referans alacak olursak yeterli gözüksede, aerocool markasının giriş seviyesi bir ürünü olduğu için pek güven vermiyor.
Üst yorumda diğer bileşenler yazıyor ve bu ekran kartı PSU ya biraz ağır gelir gibi duruyor .

@turgt evga toplam 85 watt çekiyor benim gösterdiğim sapphire daha güçlü olmasına rağmen 75 watt, bunun nedeni biri 28 nm diğeri 14 nm. Bileşenlerini gördüm dediğim gibi normalde 400 watt yeterli ama aerocool markasının giriş seviyesi bir güç kaynağını kullandığın için kafada soru işaretleri oluşmuyor değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı