Fatman Scoop Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Laptopa dışarıdan ekran kartı başlayacağım fakat Power Supply seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. Kaç watt'a ihtiyacım var? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2023
Laptopa dışarıdan ekran kartı başlayacağım fakat Power Supply seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. Kaç watt'a ihtiyacım var?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #2 200W bile yeter. Genelde laptop adaptörü bağlıyorlar EXP GDC gibi şeylere. Sen nasıl bağlayacaksın bilmiyorum ama. Artı 0 Eksi
200W bile yeter. Genelde laptop adaptörü bağlıyorlar EXP GDC gibi şeylere. Sen nasıl bağlayacaksın bilmiyorum ama.
KS KS Fatman Scoop Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 Shimada Sensei dedi: 200W bile yeter. Genelde laptop adaptörü bağlıyorlar EXP GDC gibi şeylere. Sen nasıl bağlayacaksın bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Ben mini PCI-e ile bağlamayı planlıyorum Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: 200W bile yeter. Genelde laptop adaptörü bağlıyorlar EXP GDC gibi şeylere. Sen nasıl bağlayacaksın bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... Ben mini PCI-e ile bağlamayı planlıyorum
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.243 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2023 #4 Fatman Scoop dedi: Ben mini PCI-e ile bağlamayı planlıyorum Genişletmek için tıkla... Kullanacağın aparat ne? O aparatlarda laptop adaptör girişi oluyor genelde, 240W adaptör alıp bağlıyorlar kablo kalabalığı olmasın diye. Artı 0 Eksi
Fatman Scoop dedi: Ben mini PCI-e ile bağlamayı planlıyorum Genişletmek için tıkla... Kullanacağın aparat ne? O aparatlarda laptop adaptör girişi oluyor genelde, 240W adaptör alıp bağlıyorlar kablo kalabalığı olmasın diye.
KS KS Fatman Scoop Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #5 Shimada Sensei dedi: Kullanacağın aparat ne? O aparatlarda laptop adaptör girişi oluyor genelde, 240W adaptör alıp bağlıyorlar kablo kalabalığı olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Genelde bunlarla yapıyorlar Yani izlediğim videolarda Bu aparatlar ile yapıyorlar bende olur diye düşündüm fakat psu ne alsam diye karar veremedim çünkü butcem az Son düzenleme: 22 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: Kullanacağın aparat ne? O aparatlarda laptop adaptör girişi oluyor genelde, 240W adaptör alıp bağlıyorlar kablo kalabalığı olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Genelde bunlarla yapıyorlar Yani izlediğim videolarda Bu aparatlar ile yapıyorlar bende olur diye düşündüm fakat psu ne alsam diye karar veremedim çünkü butcem az