Evga GTX 960 vs Asus GTX 960

Son bir sorum olacaktı benim kasamın markası AeroCool XPREDATORX1 bu kasanın içerisine sorun çıkartmadan sığar mı ?

Birde son olarak Asus mu Sapphire mi yoksa MSI'mı ? Sapphire markası ile ilgili bir çok forumda makale okudum herkes çok memnun sizce hangisi ve nedenini yazabilir misiniz ?

Eğer korkuyorsanız MSI alın ancak Sapphire'de backplate ve çıkartılabilen fanlar gibi diğerlerine göre güzel özellikler var.

Kasanız 33 santimetreye kadar ekran kartlarını destekliyor. Sapphire 24 santimetre, MSI 27.6 santimetre, Asus 24 santimetre. Yani sığar.

@M. Samet öncelikle şöyle sorayım aralarında performans farkı olarak çok bir fark varmı 3-5 fps varsa eğer MSI alayım fakat daha fazla bir performans farkı varsa Sapphire alırım. Bende önceki ekran kartım HD 7950 idi aşırı derecede ısındığı için kartımı sattım normalde memnundum sadece korkuyorum. Eğer Sapphire soğutma'da performans'ta gözle görülür derecede fark atar diyorsanız Sapphire alayım.

Çok teşekkür ederim gerçekten yardımlarınız için iyi ki sizin gibi bilgili insanlar var.
Birde benim Ram'i değerlendirebilir misiniz acaba ?

Kingston HyperX Genesıs KHX1600C9D3P1K2/8G

Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı