EVGA GTX 970 256Bit tamir edilir mi?

reahax

Centipat
Merhaba arkadaşlar,
Geçen sene ekran kartım arızalanmıştı, onun yerine 1070 alıp arızalı kartı kenara koymuştum.
Şu anda abimin bilgisayarında çok daha eski bir kart var o yüzden tamir edilme şansı varsa değerlendirmek istiyorum.
Arıza olarak tam hatırlamıyorum çok zaman geçti ama hiç görüntü gelmiyordu, Windows'un açılıp açılmadığını şu an hatırlayamıyorum. İnternetten biraz ekran kartı tamir videolarına vs baktım ve acaba mofset arızası mı diye üzerindeki mofsetleri kontrol ettim.

İşaretli olan hariç diğer mofsetlerde bir anormallik veya kısa devre göremedim.
Kırmızı ile işaretlediğim mofsetten ne direnç ne de diyot değeri alabildim. Acaba arızanın nedeni bu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• evga970.jpg
    evga970.jpg
    213,7 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba arkadaşlar,
Geçen sene ekran kartım arızalanmıştı, onun yerine 1070 alıp arızalı kartı kenara koymuştum.
Şu anda abimin bilgisayarında çok daha eski bir kart var o yüzden tamir edilme şansı varsa değerlendirmek istiyorum.
Arıza olarak tam hatırlamıyorum çok zaman geçti ama hiç görüntü gelmiyordu, Windows'un açılıp açılmadığını şu an hatırlayamıyorum. İnternetten biraz ekran kartı tamir videolarına vs baktım ve acaba mofset arızası mı diye üzerindeki mofsetleri kontrol ettim.

İşaretli olan hariç diğer mofsetlerde bir anormallik veya kısa devre göremedim.
Kırmızı ile işaretlediğim mofsetten ne direnç ne de diyot değeri alabildim. Acaba arızanın nedeni bu olabilir mi?
Bence o olabilir o mosfeti değiştirdikten sonra bütün değerleri tekrar denemenizi tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı