Hepinize merhaba arkadaşlar ben 1 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplattım. Sistemim:
EVGA GTX970 AC2.0 4GB 256 BİT
AMD FX8320
8 GB RAM 4x2
1 TB HARD DİSK
Olan bir sistem topladım fakat GTA V 'de ben bu ekran kartından soğumuş durumdayım ayarları medium ve low'a çektiğimde sadece 60 FPS üstü alıp güzel bi şekilde oynuyorum. High da iken 40 FPS ve 2 saat sonra bariz FPS düşüşleri ortaya çıkıyor. Ekran kartımın fanını GTA V'de %80'lere çekip 35-40 derece arasında çalıştırıp. İşlemci sıcaklığım 65 derecelere çıkıyor. Bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum paramla rezil olmak çok kötü bir duygu.
40 Derece gerçekten yüksek bir sıcaklık değil mi? Neredeyse alev alacak kart aman Allah'ım ne yapmamız lazım acaba? Hemen termal macun yenileyelim, düzelir. İşlemcinin yükte 65 dereceye çıkması kadar doğal ne var?
40 Derece gerçekten yüksek bir sıcaklık değil mi? Neredeyse alev alacak kart aman Allah'ım ne yapmamız lazım acaba? Hemen termal macun yenileyelim, düzelir. İşlemcinin yükte 65 dereceye çıkması kadar doğal ne var?
Ana karttaki slow mode veya slow1 tuşunu kontrol et (ismi bazen slow1 bazen slow mod oluyor). Açıksa kapa. Aynı sorun bende de vardı slow mod tuşunu kapatınca düzeldi.