EVGA GTX 970 Düşük Performans

AlperenOztas

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba arkadaşlar ben 1 yıl önce Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar toplattım. Sistemim:
  • EVGA GTX970 AC2.0 4GB 256 BİT
  • AMD FX8320
  • 8 GB RAM 4x2
  • 1 TB HARD DİSK
Olan bir sistem topladım fakat GTA V 'de ben bu ekran kartından soğumuş durumdayım ayarları medium ve low'a çektiğimde sadece 60 FPS üstü alıp güzel bi şekilde oynuyorum. High da iken 40 FPS ve 2 saat sonra bariz FPS düşüşleri ortaya çıkıyor. Ekran kartımın fanını GTA V'de %80'lere çekip 35-40 derece arasında çalıştırıp. İşlemci sıcaklığım 65 derecelere çıkıyor. Bu konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum paramla rezil olmak çok kötü bir duygu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun yenile. İşlemci soğutucun nedir ? Bilgisayarı aldın alalı hiç temizlik yaptın mı ?

Kardeşim sıcaklık konusunda hiç bir sorunu yok. Hala termal macun yenile diyorsun okuma yazman var mı?
''Ekran kartımın fanını GTA V'de %80'lere çekip 35-40 derece arasında çalıştırıp. İşlemci sıcaklığım 65 derecelere çıkıyor'' demiş. Gerektiğinden fazla yükseğe çıkıyor işlemci sıcaklığı. Elbette okumam yazmam var. Peki ya senin ?

''Ekran kartımın fanını GTA V'de %80'lere çekip 35-40 derece arasında çalıştırıp. İşlemci sıcaklığım 65 derecelere çıkıyor'' demiş. Gerektiğinden fazla yükseğe çıkıyor işlemci sıcaklığı. Elbette okumam yazmam var. Peki ya senin ?
40 Derece gerçekten yüksek bir sıcaklık değil mi? Neredeyse alev alacak kart aman Allah'ım ne yapmamız lazım acaba? Hemen termal macun yenileyelim, düzelir. İşlemcinin yükte 65 dereceye çıkması kadar doğal ne var?

40 Derece gerçekten yüksek bir sıcaklık değil mi? Neredeyse alev alacak kart aman Allah'ım ne yapmamız lazım acaba? Hemen termal macun yenileyelim, düzelir. İşlemcinin yükte 65 dereceye çıkması kadar doğal ne var?
Ben işlemciden bahsediyorum. Amd 6350 kullanıcısıyım. Gta 5'de en fazla 55 gördüm. O yüzden konu sahibine işlemci soğutucun ne diye sormuşum.

Ana karttaki slow mode veya slow1 tuşunu kontrol et (ismi bazen slow1 bazen slow mod oluyor). Açıksa kapa. Aynı sorun bende de vardı slow mod tuşunu kapatınca düzeldi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı