Evga GTX 970 mi, MSI GTX 970 mi?

EVGA sadece Nvidia üstüne uzmanlaşmış bir marka desteği ve ACX 2.0 soğutması muhtesem ama bence SSC alman daha iyi olur.

Yabancı bir video incelemede gördüğüm kadarıyla sesizlik soğutma için Asus. Günlük performanslı kullanım için EVGA. Overclock yapacaksanız Msi.

bende çok araştırdım net olarak uzun ömürlü oyun performans ve sogutma msı acık ara önde gtx970lerden
msı
1140MHz Çekirdek (Boost :1279MHz) (OC Modu)
1114MHz Çekirdek (Boost :1253MHz) (Gaming Modu)
1051MHz Çekirdek (Boost :1178MHz) (Silent Modu)
4096MB GDDR5 7010MHz bellek

bende çok araştırdım net olarak uzun ömürlü oyun performans ve sogutma msı acık ara önde gtx970lerden
msı
1140MHz Çekirdek (Boost :1279MHz) (OC Modu)
1114MHz Çekirdek (Boost :1253MHz) (Gaming Modu)
1051MHz Çekirdek (Boost :1178MHz) (Silent Modu)
4096MB GDDR5 7010MHz bellek

Açık ara önde demenize anlam veremedim. Bu düzeyde olan kartların hepsi zaten güçlü. Ufak tefek farklılıklar olur sadece.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8dk izleyelim sogutmada fanda yeni bir mühendislik. getirmişler cok haklısın bu kartlarda cok ufak etefek farklar ama bi cipsete haddinden fazla enerji verip performans almakta mümkün degil bazı markadalarda saat hızı ucuk görünüyor ama iş performansa gelince bayılıyorlar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı