Evga GTX 970 Oyundayken Ekran Kapanma Sorunu

Cayatai

Hectopat
Daha fazla  
24 Eylül'de Teslim aldığım GTX 970 ekran kartı kullanmaya başladığımdan bu yana ekran kapama gibi sorunlar ile karşılaşıyorum kartın önceki sahibi 2 ay kadar kullanmış en ufak sorun gözlemlememiştir. Kart kargo ile Elazığ'dan geldiği için yolda acaba zarar mı gördü.

Sorunuma geçicek olursak PC açılırken ekran kapanıyordu, NVIDIA Experince açarken sürekli kapanıyordu ve monitörün sağ en dibinde beyaz noktolar vardı (hareketli), birde oyun esnasında ekran birden kararıp oyunun grafikleri birbirine girip tekrar açılıyordu bu olduktan sonra oyundan maksimum 30 FPS alıyordum ve kasıyordu. İlk sorunları HDMI DVI çevirici ile hallettim fakat oyun esnasında ekranın kapanıp performans kaybına çözüm bulamadım. En son bu hatayı yaptığında ekran kapandı fakat açılmadı mavi ekran verdi direkt.
Not: Kart 2 aylık olup vatan bilgisayar garantisi devam etmekte.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
24 Eylül'de Teslim aldığım GTX 970 ekran kartı kullanmaya başladığımdan bu yana ekran kapama gibi sorunlar ile karşılaşıyorum kartın önceki sahibi 2 ay kadar kullanmış en ufak sorun gözlemlememiştir. Kart kargo ile Elazığ'dan geldiği için yolda acaba zarar mı gördü.

Sorunuma geçicek olursak PC açılırken ekran kapanıyordu, NVIDIA Experince açarken sürekli kapanıyordu ve monitörün sağ en dibinde beyaz noktolar vardı (hareketli), birde oyun esnasında ekran birden kararıp oyunun grafikleri birbirine girip tekrar açılıyordu bu olduktan sonra oyundan maksimum 30 FPS alıyordum ve kasıyordu. İlk sorunları HDMI DVI çevirici ile hallettim fakat oyun esnasında ekranın kapanıp performans kaybına çözüm bulamadım. En son bu hatayı yaptığında ekran kapandı fakat açılmadı mavi ekran verdi direkt.
Not: Kart 2 aylık olup vatan bilgisayar garantisi devam etmekte.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Eğer garantisi devam ediyorsa hiçbir işlem yapmadan direk garantiye yollayın ayrıca şunu belirteyim Vatan Bilgisayar kullanılmış ürünleri paketleyip yeniden satma konusunda usta oradan almanızı tavsiye etmem.
Diğer bir ihtimalle yazdığınız gibi kargoda zarar görmüş olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı