Evga gtx 970 superclock acx 1.0

bartro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, vatan bilgisayarda sadece bu ürünün stoğu gözüküyor diğer ürünlerin malesef yok.
4-5 gün içinde sistem toplamam gerekiyor bu ürünü almalı mıyım? 780 Ti'a yönelebilirim. Acx 1.0 serilerinde sorun olduğunu söylediler fakat evga'dan gelen açıklama üründe bir sorun olmadığı sadece eski nesil soğutucu olduğu yönündeydi. Sizce ne yapmalıyım?

GTX970 SuperClock ACX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bekleyip MSI almalısın. Bazı sitelerde de sorun olduğu yazıyor.

Türkiye'ye getirilen ACX 1.0 modellerinde kronik ısı sorunu oluşuyor. İlla EVGA alacaksanız Türkiye'ye gelir mi bilinmez fakat ACX 2.0 modelini beklemelisiniz.

Bu ekran kartını alın

GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming, 4GB, GDDR5, 256 bit 13, Fiyat: 1.256 TL

Gigabyte ürününü gördüm fakat taksitle alacağım için çok komisyon alıyor nova bilgisayar. Kart limitim yetersiz kalıyor bu durumda. Stoklara ne zaman gelecek bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerinizde olsam MSI GTX 970 TwinFrozr5 soğutmalı modelini beklerdim.

Hatalı modelleri Türkiye'ye postalamış olabilirler. Kimse bu konuda tam emin değil. O yüzden de Asus, MSI, ya da Giga'ya yönelmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…