EVGA GTX770 Mi? ASUS GTX770 Mi? Bu Fiyatta Bir AMD Kart Mı?

Hangisi ? Başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim :)

• GTX770 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Oy: 3 25,0%
  • GTX770 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı

Oy: 3 25,0%
  • Bu fiyata AMD ekran kartlarına yönel.

Oy: 6 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    12
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nVidia karttan şaşma bence, belki biraz daha iyi AMD kart bulursun ama nVidia'nın yazılım stabilitesi inanılmaz.

Herkese teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz sistemi inşallah karneleri aldıktan sonra alacağım. Fotoğrafları koyarım. :)
Sağ olun. :)

nVidia karttan şaşma bence, belki biraz daha iyi AMD kart bulursun ama nVidia'nın yazılım stabilitesi inanılmaz.

Yanlış bilgilendirme lütfen insanları. AMD'nin yazılımları da nVidia kadar stabil çalışıyor.

Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Satış Fiyatı: 1170TL %30 İndirim ile.

GTX770 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Satış Fiyatı: 1082TL %30 İndirim ile

Yani arada düz hesap 90TL var. Bence 90TL'ye GTX780'den fazla FPS almak değer gibi geliyor. :)

@SypeR Hocam ben anlamıyorum bu AMD düşmanlığını. Ne demiş atalarımız: Adı çıkmış dokuza inmez sekize. :)

Yanlış bilgilendirme lütfen insanları. AMD'nin yazılımları da nVidia kadar stabil çalışıyor.

Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

GTX770 SuperClock ACX GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Yani arada düz hesap 90TL var. Bence 90TL'ye GTX780'den fazla FPS almak değer gibi geliyor. :)

Ağabey çok iyi bir açıklama yaptın. :) Ben EVGA'yı %30 indirimde değil diye biliyordum. Öyle olduğunu fark ettim ve şimdi R9 290'ın %30 indirimle aynı fiyata geldiğini fark ettim. :) Çok teşekkür ederim. Ağabeyimi ikna edip Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar alacağım inşallah. :D

Hocam Nvidia kadar stabil ve performanslı değil.

@SypeR Hocam ben anlamıyorum bu AMD düşmanlığını. Ne demiş atalarımız: Adı çıkmış dokuza inmez sekize. :)

Kendim AMD kullanıyorum ve AMD kullanmaya devam edeceğim. Intel'i ise bir tek render için öneriyorum ve seviyorum. Yoksa felaket gerisi.

Ağabey çok iyi bir açıklama yaptın. :) Ben EVGA'yı %30 indirimde değil diye biliyordum. Öyle olduğunu fark ettim ve şimdi R9 290'ın %30 indirimle aynı fiyata geldiğini fark ettim. :) Çok teşekkür ederim. Ağabeyimi ikna edip Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar alacağım inşallah. :D
Şimdiden hayırlı olsun. Seçimler belli olduğu için konuyu kapatmış bulunuyorum.
Hocam Nvidia kadar stabil ve performanslı değil.
İddiasına var mısın dostum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı