Evga GTX960 SuperSC ACX 2.0+ GDDR5 4GB Vatan'da!

Bilmiyorum siz fark ettiniz mi? Ama ben yeni fark ettim Vatan'aa EVGA GTX 960 4GB geldiğini. Sizce bu ekran kartının gideri ne? Yani 2GB modeli ile 4GB modeli FPS olarak ne kadar yansır ?

Maalesef şu an stokta yok :(

EVGA modeli ile ilgili de şüphelerim var. Sizce Vatan'a MSI GTX 960 4GB gelir mi ?

Edit: Mobilden yazıyorum. Yazım hatası olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI duyurmuştu 4GB modellerini ama ne zaman gelir bilemem. Evga yurt dışında bayağı bayağı kullanılıyormuş ( daha yeni araştırma yaptım merakımdan dolayı ) ve öyle bizim hor gördüğümüz kadar da kötü değilmiş. Çoğunluk memnun bu kartlardan. FPS olarak aşırı bir fark yaratacağını sanmıyorum ben ya.

Çözünürlük arttırımında farkı gözle görülür hissedersiniz. Evga bence çok kaliteli bir marka (her ne kadar Türkiye de yaygın olmasa da) Eğer GTX960 4G modelini almayı düşünüyorsanız MSI'ı bekleyin 4G modeli yurtdışında piyasaya sunuldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 ay sonra sistem toplayacağım zaman bu ekran kartını kullanmayı düşünüyorum.Bu ekran kartı rahat 3 sene ultra açar 4 gb olması büyük bir avantaj çünkü bazı oyunlarda vram önemli oluyor.

2GB ile 4GB arasındaki farkı şimdilik bir kaç oyunda anlarsın. FullHD yani 1920x1080'de 4GB modelinde Shadow of Mordor'un grafik ayarları içindeki kaplamaları Ultra açarsın, 2GB modelde Yüksekte kalır. Daha düşük monitör çözünürlüğünde 2GB'lık model işini rahat görür, 4GB'ı beklemene gerek yok.

Yurt dışındaki bir tanıdığıma sorduğumda bilgisayar bilgisi olan biri evga burada en çok kullanılan kart dedi.
Düzenleme:Ayrıca 4gb olması yararına nedeni 2k veya 4k oyun oynamak vram'a yansıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı