@Çağlar SARIALİ@Mehmetozkan45 Ben Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 aldım 3-4 gün önce ve bende coil whine var. Çok abartılacak kadar bir ses çıkarmıyor. Ayrıca karta herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Gönül rahatlığı ile alın. Coil whine çok üst seviye bir ses yaparsa iade talebinde bulunursunuz. Sisteminiz başarılı. Seagate yerine WD 1 TB blue öneririm.
@Çağlar SARIALİ@Mehmetozkan45 Ben Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 aldım 3-4 gün önce ve bende coil whine var. Çok abartılacak kadar bir ses çıkarmıyor. Ayrıca karta herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Gönül rahatlığı ile alın. Coil whine çok üst seviye bir ses yaparsa iade talebinde bulunursunuz. Sisteminiz başarılı. Seagate yerine WD 1 TB blue öneririm.
G5 de SLI desteği de var. Arada çok az bir fiyat farkı var. Coil Whine'nin karta bir zararı yoktur. Sadece ses biraz gıcıktır. Bu ses seviyesi her kartta aynı değildir.
Birde sistemi ilk aldığım zaman stok fan kullansam sonradan alsam soğutucuyu sıkıntı çıkar mı ? EVGA nın duyduğuma göre garantisi yurt dışındaymış sıkıntı çıkmaz umarım.Asus un strix i gözümü tutmadı çok fazla fps veremiyor EVGA ya göre.
Stok fan ile sorun yaşamazsınız ses dışında. Evga yerine Asus Strix alın. Gigabyte WF veya G1 de olabilir. Evga Superclocked ACX modellerinde ısı borusu ile ilgili kayma var deniyor. Yaşayan kişi sayısı da az değil.