Evga GTX970 Bilgisayar Toplama

Mehmetozkan45

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayar toplayacağım özellikler bunlar ;
  • Ekran kartı : Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce
  • İşlemci : (parasızlıktan :D) Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
  • RAM : GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
  • HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk
  • Anakart :MSI Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart
  • İşlemci soğutucu :COOL MASTER HYPER 212EVO 775/1155/56/1366/2011&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
Bu sistemi haftasonu Vatan dan toplamaya gideceğim yorumlarınızı bekliyorum.

Birde ek olarak coil whine den korkuyorum arkadaşlar. Bana bir bilgi verebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Çağlar SARIALİ @Mehmetozkan45 Ben Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 aldım 3-4 gün önce ve bende coil whine var. Çok abartılacak kadar bir ses çıkarmıyor. Ayrıca karta herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Gönül rahatlığı ile alın. Coil whine çok üst seviye bir ses yaparsa iade talebinde bulunursunuz. Sisteminiz başarılı. Seagate yerine WD 1 TB blue öneririm.

Anakartı G5 yapın. Soğutucu olarak 120V alın.

Msi anakartı 5 ile değiştirsem ne kazanırım biraz fiyat farkı var arada değermi bilemiyorum.

@Çağlar SARIALİ @Mehmetozkan45 Ben Evga GTX970 SuperClock ACX 2.0 aldım 3-4 gün önce ve bende coil whine var. Çok abartılacak kadar bir ses çıkarmıyor. Ayrıca karta herhangi bir zararı yok diye biliyorum. Gönül rahatlığı ile alın. Coil whine çok üst seviye bir ses yaparsa iade talebinde bulunursunuz. Sisteminiz başarılı. Seagate yerine WD 1 TB blue öneririm.

Teşekkürler. Videosunu izledim ötüyor resmen :D fakat fanlarla falan sesi anlaşılmaz sanırsam.

G5 de SLI desteği de var. Arada çok az bir fiyat farkı var. Coil Whine'nin karta bir zararı yoktur. Sadece ses biraz gıcıktır. Bu ses seviyesi her kartta aynı değildir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birde sistemi ilk aldığım zaman stok fan kullansam sonradan alsam soğutucuyu sıkıntı çıkar mı ? EVGA nın duyduğuma göre garantisi yurt dışındaymış sıkıntı çıkmaz umarım.Asus un strix i gözümü tutmadı çok fazla fps veremiyor EVGA ya göre.

Stok fan ile sorun yaşamazsınız ses dışında. Evga yerine Asus Strix alın. Gigabyte WF veya G1 de olabilir. Evga Superclocked ACX modellerinde ısı borusu ile ilgili kayma var deniyor. Yaşayan kişi sayısı da az değil.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı