Evga GTX970 FTW ACX 2.0 Nasıl ?

ZukoTr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2015 sonlarına doğru yeni bir sistem alcağım. Bu sistem için uzun zamandır bileşenler arıyorum ve sonunda ne alıcağımı belirledim alcaklarım:

Almak istediğim ekran kartı ise :

Evga GTX970 FTW ACX 2.0 GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Sizce Evganın gtx 970 ftw acx 2.0. Ekran kartı nasıldır ? Sizce Msi Gtx 970 a göre iyi bir kart mıdır?

Bütçem 3.500 civarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
EVGA FTW, GTX 970 serisinin zirvesinde bulunan bir ekran kartı. Fakat 1700 TL'ye yakın para verildikten sonra R9 390X alınır. Yada 100 TL daha koyulup GTX 980 alınır.

Ek olarak; sistem toplamana daha çok vakit var. Yeni nesil Intel işlemciler yavaş yavaş stoklara girmeye başladı. Şimdiden aylar sonrası için sistem planları yapman için erken. Yinede belirteyim, alacağın parçalar uyumlu.

Arkadaşım o zamana kadar fiyatlar değişebilir ve yerli malı teşvik için vergi artışı olabilir. Bu nedenle almadan 1 hafta önce gel konu aç.

Ben de sistem topluyorum ve Evga'nın FTW modelini Amazon'dan aldım. Kismetse bugün elimde dağıtıma çıktı. Standart kargo ile 8 günde elime gelmiş olacak. Daha kullanadım ama GTX 970 modellerinin en iyilerinden bir tanesi. Daha hızlı daha soğuk. 1190 TL ile gümrük vergisi kargo içinde bana mal oldu. Bence bunu da bir düşün.

Ayrıca yeni nesil Skylake işlemciler ve bunlara uygun anakart ve DDR4 bellekler düşünmeye başlayın. Ben de alacağım anakartı ve işlemciyi değiştirdim. Işlemcim i5 6600k olacak. Anakartların secenekleri şu an çok az. DDR4 bellekleri de amazondan 16 gb (8x2) şeklinde almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı