Evga GTX980 KingPin Vatan Bilgisayarda !

Maxwell mimarili bir ekran kartı bu 8+8+6 Pinlik güç girişine mi ihtiyaç duyuyor yoksa biri Overclock için mi? Ayrıca tasarım yine güzel değil. ACX soğutmalı FTW 750 Ti sahibiyim. Bu biraz daha çirkin geldi.
Extreme O.C için tasarlandığı için 22 pin güç bağlantısı gerekiyor toplamda.

Tasarım için referans almak ne derece doğru bilmem ama FTW varken referans almayın derim. Özel üretim modeller her zaman daha iyidir.
Elimdeki GTX 970 zaten FTW modelinde. Tasarımı güzel fakat bir referans tasarım kadar hoş durmuyor. Sıcaklık değerlerini inceledim zaten 5 6 derece fark var özel soğutmayla arasında. Kasanın yanında görmek istiyorum doğrusu o "GEFORCE GTX" yazısını.

Güç girişlerine kurban. Sanırsın Fermi mimarili GTX 980. :D Silikon kalitesi iyi olunca O.C potansiyeli de iyi oluyor haliyle. Bunun için de ek güç girişi lazım olacaktır doğal olarak. O.C ile işi olmayanlar pek tercih etmez sanırım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı