EVGA RTX 2060 nasıldır?

Teoride bu teknoloji var ama pratikte verim sağlamıyor. Bu fiyat farkı karşılığında kabul edilebilir bir RTX deneyimi sunsa hiç sorun yok.

Bunun hakkında bir fikrim yok ama RTX olsun yeter düşüncesindeyim. Sonraki ekran kartım mutlaka RTX olacak mesela.

Bunun hakkında bir fikrim yok ama RTX olsun yeter düşüncesindeyim. Sonraki ekran kartım mutlaka RTX olacak mesela.

Ben sizi anlıyorum ama RTX için 2060 GPU'su belirtileni sunmuyor. Ben de Nvidia kullanan birisiyim, olası kart değiştirme durumumda bu RTX 3000 serisi için olacaktır ama incelemeleri görmek kaydıyla 😅

Konu sahibi arkadaş Evga RTX 2060 nasıl diye sormuş, siz ise hala inadına AMD öneriyorsunuz. Geçmişte bazı sorunlar yaşamış ve tedirgin. Haklı da. Siz şimdi RX 5600 XT öneriyorsunuz ama sorun yaşadığı zaman yardımcı olabilecek misiniz ? RX 5600 XT'e sadece performans anlamında bakmamak lazım. 5-10 FPS fazla veriyor diye AMD ekran kartı almazdım. Halen sorun yaşayan onlarca insan var. Ha Nvidia'da yok mu ? Onda da sorun yaşayanlar var. Ancak 10 kat daha az. Ayrıca "Işın İzleme" teknolojisini unutmamak lazım. Konu sahibinin sorusuna gelince EVGA alabilirsiniz. Asus Rog Strix, Evga FTW3, Gigabyte Aorus ve MSİ Gaming X / Gaming X Trio'dan sonra gelen en iyi soğutmaya sahip ekran kartlarındandır. Kısaca "alınır".

Konu sahibi arkadaş Evga RTX 2060 nasıl diye sormuş, siz ise hala inadına AMD öneriyorsunuz. Geçmişte bazı sorunlar yaşamış ve tedirgin. Haklı da. Siz şimdi RX 5600 XT öneriyorsunuz ama sorun yaşadığı zaman yardımcı olabilecek misiniz ? RX 5600 XT'e sadece performans anlamında bakmamak lazım. 5-10 FPS fazla veriyor diye AMD ekran kartı almazdım. Halen sorun yaşayan onlarca insan var. Ha Nvidia'da yok mu ? Onda da sorun yaşayanlar var. Ancak 10 kat daha az. Ayrıca "Işın İzleme" teknolojisini unutmamak lazım. Konu sahibinin sorusuna gelince EVGA alabilirsiniz. Asus Rog Strix, Evga FTW3, Gigabyte Aorus ve MSİ Gaming X / Gaming X Trio'dan sonra gelen en iyi soğutmaya sahip ekran kartlarındandır. Kısaca "alınır".

Öncelikle bir forum üyesi konu açıyorsa: "Şunu da öneririm, bunu da dikkate alınız." gibi fikir sunmak forum kültüründe bariz bir şeydir. "Siz nasıl fikir sunarsınız? Alın size ceza!" gibi bir yaptırım ile henüz karşılaşmadım. Buradaki temel yaklaşımda: Bütçeniz dahilinde benzer güçteki iki ürün arasındaki farkın sunulan teknoloji bağlamında gerekli olmadığıdır. Sırf başında RTX yazıyor diye o teknolojiyi kabul edilebilir FPS değeri ile oynayabileceğiniz anlamına gelmiyor. O zaman RTX 2080 niye var? Nvidia işini bilmiyor mu? Buna pazarlama taktiği denir. Haliyle bu tür taktiklere karşı da üyeyi uyarmak bir yaklaşım biçimidir. Ben AMD ve Nvidia deneyimlemiş birisi olarak bunu yapıyorum. Kaldı ki "RX 5600 XT aldım, ekran kartı patladı!" gibi bir konu gördüğüm anda da önermekten vazgeçerim. Biraz geniş perspektiften bakmak lazım.

Biz zaten alınabileceğini çok sağlam bir marka olduğunu belirttik. Ancak belki daha ucuza neredeyse eşit performans veren bir kart almak ister diye fikrimizi de belirttik. Fikir belirtmek hata ise çok özür dilerim. Bir daha fikrimi sunmayacak sadece sorulara yanıt vereceğim.

Almak istediğim ekran kartı bu: .
Biraz geç oldu ancak bende sistem alma arifesindeyim. Vatan Bilgisayar'dan alacağım bende. Bir bu modelle Zotac'ın 2060'ı dikkatimi çekti. Siz aldınız mı bu kartı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı