EVGA RTX 2070 Black vs MSI RTX 2070 Armor OC

halilhan

Megapat
Daha fazla  
Amazon'dan ekran kartı alacağım klasik herkes gibi benim de aklıma takılan soru garanti kapsamı. Evga ve MSI'da uluslararası garantisi bulunuyor. MSI arayıp bizzat konuştum. Bana 1 yıl içerisinde herhangi bir sorun olduğunda Türkiye'deki firmalarından yararlanabileceğimi söyledi. Fakat EVGA'da durum böyle değil sanırım. Yurt dışına gönderilip tamir ediliyor. Her 2 durum karşılaştırıldığında hem soğutma hem de garanti konusunda hangi ekran kartı modelini seçmem doğru olur? EVGA RTX2070 BLACK mi yoksa MSI RTX2070 ARMOR OC mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak elektronik işi şans işi. Bu yüzden sorun çıkma veya çıkmama olasılığı ikisinde de aynı.
Marka bazında bakarsak EVGA yıllardan beri Nvidia ile çalışan bir firma ama ülkemizde çok tanınmadı MSİ ve ASUS kardar. Armor serileri herkesin dilinde olan arızaları ile akılda kaldı ama sorun yaşamayanlarda bir o kadar fazlaydı. Bence risk durumu ikisinde de aynı. Ama ben olsam MSİ'dan yana kullanırdım seçimimi.

Evga ürünlerinin hem servis, hem dayanıklılık konusunda eline su dökecek firma yok. Bu etkenlerden başka, Evga'yı seçmemin diğer nedeni ise kartlarında FPS düşüşleri en az olanı. Genelde yük altında en başarılı kart bence Evga'dır. F/P kartları değil elbette. Bütçe sorunu yoksa F/P aranmıyorsa, direk Evga.

Peki maddi durum değil de, çünkü nerden baksanız ikiside aynı fiyata gelecek, garanti kapsamı konusunda hangisini seçerdiniz? Vereceğim para az bi para değil olabilecek herşeyi düşünmek zorundayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı