EVGA RTX 3060 nereden alınır?

Trevor Belmont

Kilopat
Yer
İstanbul, Ataşehir
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Arkadaşlar, şu an EVGA markasını kullanıyorum. Soğutma performansından çok memnunum. Yıl sonuna doğru ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum. 3 fanlı değil de 2 fanlı olursa daha iyi olur. Bu markanın ekran kartlarını nereden alabilirim? Yurt içi olursa benim için daha iyi olur. (Sıfır ve Amazon olmasın)

Bütçem 10 bin TL ama daha ucuza olursa daha iyi olur. İşlemci ve ek M.2 SSD de almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
EVGA önermem, bizzat kullandım, muadillerine göre biraz fazla ısınıyor. MSI Gaming X veya Galax tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Amazon Avrupa'dan bulabilirsiniz. EVGA zaten uluslararası garanti verdiği için yurt içi, yurt dışı fark etmez.

Amazon olmayacak dedim hocam okumadınız galiba?
EVGA önermem, bizzat kullandım, muallerine göre biraz fazla ısınıyor. MSI Gaming X veya Galax tercih edebilirsiniz.
2 yıldır EVGA kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım o kadar çok oyun oynadım hiç de ısınmadı 80 üstüne çıkmadı tekrardan EVGA almak istiyorum sırf bu yüzden.

EVGA Amerikan malı sağlam markalardandır. EVGA önermeyip Galax önermek gerçekten traji komik.

Nerenin markası olduğu önemli değil, bizzat kullandım diyorum. Saydığım üç markayı da bizzat kendim deneyimledim, EVGA 3060 muadillerine göre daha çok ısınıyor. Marka kalitesi konuşmuyoruz burada soğutma performansı konuşuyoruz.

2 yıldır EVGA kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım o kadar çok oyun oynadım hiç de ısınmadı 80 üstüne çıkmadı tekrar EVGA almak istiyorum sırf bu yüzden.

Sorunlu demedim zaten muadillerine göre daha çok ısınıyor dedim. Gaming X 65 derecede çalışıyorsa atıyorum EVGA 68-70 derecede çalışıyor, bizzat deneyimledim.

Nerenin markası olduğu önemli değil, bizzat kullandım diyorum. Saydığım üç markayı da bizzat kendim deneyimledim, EVGA 3060 muadillerine göre daha çok ısınıyor. Marka kalitesi konuşmuyoruz burada soğutma performansı konuşuyoruz.

Sorunlu demedim zaten muadillerine göre daha çok ısınıyor dedim. Gaming X 65 derecede çalışıyorsa atıyorum EVGA 68-70 derecede çalışıyor, bizzat deneyimledim.
Galax kaç derecede çalışıyor ?

2 yıldır EVGA kullanıyorum bir kere bile sorun yaşamadım o kadar çok oyun oynadım hiç de ısınmadı 80 üstüne çıkmadı tekrardan EVGA almak istiyorum sırf bu yüzden.
Türkiyeden satın alıp 2-3 bin lira kazığı yemek istiyorsanız buyurun hocam. Zaten Türükiyede stok da yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı