Her şeyle bu fiyat vergisiyle
Evet
Her şeyle bu fiyat vergisiyle
Bu kart iyimidir?
Her şeyle bu fiyat vergisiyle.
Bu kart iyi midir?
6700 de olurEğer RX 6700 XT almak istersen Powercooler Devil var 13.500 TL vergiler dahil.
Gigabyte iyi markadır sana dediğim RX 6700 XT hem performanslı hem soğutması güzel powercooler Red Devil ülkemizde 17 bin TL.
6700 de olur.
Power LimitROG STRIX / EVGA
3 5 derece daha iyi soğutuyor diye çok daha iyi olmuyyor. 3060 Ti modelleri arasında soğutma ve küçük MHz aşırtmaları mevcut o da 3-5 FPS fark. Ayrıca FTW3 modellerinin soğutmaları gayet iyi, rahatlıkla alınır.
Son seride maalesef durum bu, hangisi iyi ise ona iyi diyorum. Bir markanın hiçbir zaman fanboyu olmadım, olsam zaten setim tek marka olurdu.İdaa etme EVGA NVIDIA'nın partneri NVIDIA performans odaklı üretim yapar.
ROG STRIX / EVGA.
Power limit.
Daha PCB, kontrolcü kalitesini katmadım bile.
Keşke sadece soğutma olsa
Son seride maalesef durum bu, hangisi iyi ise ona iyi diyorum. Bir markanın hiçbir zaman fanboyu olmadım, olsam zaten setim tek marka olurdu.
Yapma EVGA>ASUS demiHalen diyorsun ROG evganında PCB kaliteside aynı hep köşeye sıkışıyorsun. ASUS hep fason üretir hiçbir zaman kendine özgü değil örnek FSP kendi üretir EVGA kendi üretir.
Yapma evga>asus değil mi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.