EVGA RTX 3070 Ti FTW 3 Ultra vs Aorus Master 3070 Ti vs GameRock 3070

NiqhtMegatron

Hectopat
Arkadaşlar gamerock modeli 3070* Ti değil. Diğerlerinden daha ucuz. Aradaki 3000 TL farka değer mi? Diğer iki kart aynı fiyat.
Bu bilgiler genelinde tercihiniz ne olurdu 3 kart arasindan?

Son düzenleyen: Moderatör:
3K TL çok fazla, hadi 3060-3060 Ti olsa bi' nebze anlaşılır da; 3070-3070 Ti için gereksiz.

Halihazırda Palit Gamerock modelleri çok iyi iken termal anlamda, onu tercih edebilirsin. 3K TL'ye de ister 1500 tane döner menü ye istersen de sistemin diğer bileşenlerine yatır. Daha karlı. :D

Kartların kendi fiyatları nedir?
Ti modeller 20000 civarı gamerock olan 17000
3K TL çok fazla, hadi 3060-3060 Ti olsa bi' nebze anlaşılır da; 3070-3070 Ti için gereksiz.

Halihazırda Palit Gamerock modelleri çok iyi iken termal anlamda, onu tercih edebilirsin. 3K TL'ye de ister 1500 tane döner menü ye istersen de sistemin diğer bileşenlerine yatır. Daha karlı. :D
Hocam peki Palit Gamerock modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz.

Palit'in Gamerock modeli MSI Suprim ve Asus ROG Strix seviyesinde diye biliyorum. İyi modeldir. 3070 en mantıklısı gözüküyor bence bu saydıklarınız arasından. AMD düşünürseniz 3070 Tİ fiyatına 6800 XT - 6900 XT de bulabilirsiniz ayrıca.

Hocam peki Palit Gamerock modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Halihazırda Palit Gamerock modelleri çok iyi iken termal anlamda, onu tercih edebilirsin.

Soğutma anlamında başarılı, kalın bir bloğu var. Estetik olarak da süper. 0dB var yani belirli bir sıcaklığa varana kadar fanlar dönmeyecek bu da sessizlik sağlayacak.

Blokta tahliye yapısı da var, doğru yapıldığı zaman avantajdır bu tahliye yapısı.

Çift BIOS var, BIOS atıldığında hata yapılırsa ikinci BIOS'tan kurtarma yapılabilir.

Dolu dolu özelliklere sahip, Gamerock serisine hayranım cidden. :)

Palit'in Gamerock modeli MSI Suprim ve Asus ROG Strix seviyesinde diye biliyorum. İyi modeldir. 3070 en mantıklısı gözüküyor bence bu saydıklarınız arasından. AMD düşünürseniz 3070 Tİ fiyatına 6800 XT - 6900 XT de bulabilirsiniz ayrıca.
Hocam elimde AMD kart vardı. Değişiklik yapmak istedim açıkçası.

Arkadaşlar gamerock modeli 3070* Ti değil. Diğerlerinden daha ucuz. Aradaki 3000 TL farka değer mi? Diğer iki kart aynı fiyat.
Bu bilgiler genelinde tercihiniz ne olurdu 3 kart arasindan?

EVGA tercih ederdim hem NVIDIA'nın partneri hem de ROG STRIX ile aynı performansı veriyor

soğutması çok iyi sıvı soğutmada Arctic liquidfreezer nasılsa ekran kartında evganında soğutması çok iyidir.

Nvidiada Evga Ftw Ultra ve rog strix AMD de Sapphire ve Powercooler tercihimdir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı