EVGA RTX 3080 boşta ısınıyor

erimegeo

Hectopat
Merhaba. Geçtiğimiz haftalarda deepweb üzerinden çeşitli kaynaklara bakıyordum, ilk defa Deepweb'de gezmiyorum uzun yıllardır her türlü önlemi alarak yaptığım bir işlem ancak sanırım bir trojan yedim ve ekran kartımı kullanıyor. Konu hakkında bilgim yok ancak duyduğum kadarıyla mining için kullanılan trojanlar varmış onlardan biri olabilir mi öyleyse ne yapmam gerekiyor onu soracaktım. Herhangi bir overclock bulunmuyor ekran kartım EVGA RTX3080 FTW3 işlemcim Ryzen 7 5800X ikisi de kendi ayarlarında çalışıyorlar. Ekran kartı 60 derecelerde sabit sayılır işlemci içinse bir sorun göremedim. Ekran kartının olması gereken sıcaklık yarısı belki daha bile aşağısı boş yükte fabrika ayarında 28-32 derece arası oluyordu normalde ancak şu an öyle değil dediğim gibi.

Çeşitli işlemler yaptım özel olarak Avast Premium kurup 5 saatlik tarama yaptım, bazı şeyler buldu karantinaya taşıdım ancak fark yok. Terabytelarca veri var bilgisayarda o yüzden çok uzun sürüyor tam taramalar.
Avast kendisi bilgisayarı bizzat yoran bir AV zaten. Kaspersky veya Malwarebytes deneyin.

Benim yediğimde klavye mouse kilitlenmişti sistem kendini güvenli moda aldı sıfırladım ilk önce yine kasma vardı ama sıfırlanan bilgisayardan format USB'si hazırlayıp formatladım format rahat uyumanı sağlıyor.
Güvenli moda AV taraması yapsaydınız formata gerek kalmazdı. AV programlarının virüsleri %100 sildiği her zaman kanıtlanmıştır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı