EVGA RTX 3080 Ti ve ROG STRIX 3060 ekran kartları

Açıkçası ikinci El'de ağzım bir kez yandı o yüzden pek güvenemiyorum. Dediğiniz gibi RTX 2060 bu fiyat bandında bulmak neredeyse imkansız. Aslında ekonomi daha stabil bir hal alsa benim için en mantıklı şey ocak ayını beklemek olur ama malumunuz ocak ayı için beklentiler çok karamsar bir portre çiziyor. Yarın MB faiz indirim kararı alırsa dolar karşısında TL'nin değer kaybı devam edecek ki, beklentilerde bu yönde.
Hem stok sorunu hem de gelecek güncel ekran kartlarının piyasada rekabet oluşturacağına güvenerek bir nebzede olsa Intel'in 1650 ile rakip olacak arc ekran kartlarının alınabilir seviyede olmasını umuyorum. 😊

Bak sana bu şekil ifade edeyim şu an ülkemizde saçma sapan bir laf gidip geliyor nedir bu yok çip krizi böyle bir şey yok Türkiye'de ekran kartlarını NVIDIA'nın ve AMD'nin sitesinde verilen fiyat bandında vermiyor Amazon jp Newegg siteleri neden bahane üretmiyor bizim firmalar gibi RTX 3060 gibi ekran kartını 16 bin ile 25 bin bandında satıyor Newegg sitesi ise 3060 kartını 9 ve 10 bin bandında satıyor RTX 3080 fiyatı Türkiye'de 35 ila 40 bin arası 3080 fiyatı Newegg de 23 ile 30 bin civarında aradaki farka bak garanti durumuna gelirsek 2020 yılında MSI RTX 2070 Super aldım 7 ay içinde fanlar dönmemeye başladı yük altında servise gönderdim bana dediği bu kullanıcı hatası servisinde kullanıcıya katı kural koyması aldığımız garanti in bir anlamı kalmıyor bu biraz kullanıcının kullanımına bağlı eğer ürünü güzel bir şekilde kullanıldığı zaman yurt dışından gelen ürünü bile 2 veya 3 yıl kullanabilirsiniz tabii elektronik cihaz ne olacağı beli değil 5 gün içinde de bozulur 5 ay içinde bozulur şans işi.

Bak sana bu şekil ifade edeyim şu an ülkemizde saçma sapan bir laf gidip geliyor nedir bu yok çip krizi böyle bir şey yok Türkiye'de ekran kartlarını NVIDIA'nın ve AMD'nin sitesinde verilen fiyat bandında vermiyor Amazon jp Newegg siteleri neden bahane üretmiyor bizim firmalar gibi RTX 3060 gibi ekran kartını 16 bin ile 25 bin bandında satıyor Newegg sitesi ise 3060 kartını 9 ve 10 bin bandında satıyor RTX 3080 fiyatı Türkiye'de 35 ila 40 bin arası 3080 fiyatı Newegg de 23 ile 30 bin civarında aradaki farka bak garanti durumuna gelirsek 2020 yılında MSI RTX 2070 Super aldım 7 ay içinde fanlar dönmemeye başladı yük altında servise gönderdim bana dediği bu kullanıcı hatası servisinde kullanıcıya katı kural koyması aldığımız garanti in bir anlamı kalmıyor bu biraz kullanıcının kullanımına bağlı eğer ürünü güzel bir şekilde kullanıldığı zaman yurt dışından gelen ürünü bile 2 veya 3 yıl kullanabilirsiniz tabii elektronik cihaz ne olacağı beli değil 5 gün içinde de bozulur 5 ay içinde bozulur şans işi.
Haklısınız, kartına göre 7-10 bin TL fark koyularak satılıyor. Yurt dışından getirmek tüm maliyetlerine rağmen bu kadar uygunsa gerçekten bir sıkıntı var.

Saat 04.10 MSI RTX 3060 GAMING Z TRIO stokta combo 2TB MSI spatıum M480 2TB M.2
Toplam fiyat 14, 190 TL.

Screenshot_20211216-040846.jpg

Saat 04.15 MSI Suprim GeForce RTX 3070 8 GB stokta vergiler dahil 22 bin TL.

MSI Suprim GeForce RTX 3070 8 GB GDDR6 PCI Express 4.0 X16 video Card RTX 3070 Suprim X 8G LHR.
Check this out on @newegg: MSI Suprim GeForce RTX 3070 8 GB GDDR6 PCI Express 4.0 X16 video Card RTX 3070 Suprim X 8G LHR MSI Suprim GeForce RTX 3070 Video Card RTX 3070 Suprim X 8G LHR - Newegg.com

Screenshot_20211216-041526.jpg

Saat 04.23 EVGA RTX 3090 FTW3 ARGB
Vergiler ve kargo dahil 35,567 TL 3 DK da stok eridi 😂😂

Screenshot_20211216-042452.jpg

Son düzenleme:
Peki gümrük olayı nasıl işliyor? Yani demek istediğim Amazon gibi önceden mi aldı yoksa bir de gümrük vergisi mi ödeyeceksiniz gelince? Newegg'den hiç alışveriş yapmadığım için pek bilgim yok bu konuyla alakalı.

Peki gümrük olayı nasıl işliyor? Yani demek istediğim Amazon gibi önceden mi aldı yoksa bir de gümrük vergisi mi ödeyeceksiniz gelince? Newegg'den hiç alışveriş yapmadığım için pek bilgim yok bu konuyla alakalı.

Benim de bu kafamı kurcalıyordu. Fiyatlar uygun evet ancak alınırken durum nasıl.

Amazon gibi önceden vergi alıyor Amazon kargo ücreti alıyor Newegg kargo ücreti almıyor.
Benim de bu kafamı kurcalıyordu. Fiyatlar uygun evet ancak alınırken durum nasıl.
Bak alınırken dedin kaç günde geldi ülkemize

TÜRKİYE - Cumartesi

18. Aralık 2021​

• 05:30 Yerel saat | Üçüncü taraf bir temsilciye iletildi DİYARBAKIR, TÜRKİYE, SON

TÜRKİYE - Perşembe
16. Aralık 2021
  • 14:36 Yerel saat | Sevkiyat bir DHL tesisinden yola çıktı İSTANBUL - Türkiye İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 11:28Yerel saat | İSTANBUL - TÜRKİYE'de işlendi İSTANBUL, TÜRKİYE
    1 Adet Kimlik
  • 11:26 Yerel saat | İSTANBUL - TÜRKİYE'de gümrükleme işlemleri tamamlandı İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 11:19 Yerel saat | İSTANBUL - TÜRKİYE'de onay için işlendi İSTANBUL, TÜRKİYE
  • Gümrükleme olayı İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 09:50 Yerel saat | DHL Sort Facility İSTANBUL - TÜRKİYE'ye ulaştı İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 08:58 Yerel saat | Gümrükleme durumu güncellendi. Not; Gümrükleme süreci, sevkiyat varış noktasına transit halindeyken başlayabilir.İSTANBUL, TÜRKİYE
ALMANYA - Perşembe

16. Aralık 2021
  • 04:58 Yerel saat | Gönderi bir DHL tesisinden yola çıktı LEIPZIG - ALMANYA LEİPZİG - ALMANYA
  • 01:21 Yerel saat | LEIPZIG - ALMANYA'da işlendi LEİPZİG - ALMANYA
  • 00:49 Yerel saat | DHL Sort Facility LEIPZIG - ALMANYA'ya ULAŞTI LEİPZİG - ALMANYA

ABD - Çarşamba.

15. Aralık 2021​

• 04:03 Yerel saat | Gönderi bir DHL tesisinden yola çıktı
  • LOS ANGELES GATEWAY CA

Salı

14. Aralık 2021​

• 23:56 Yerel saat | LOS ANGELES GATEWAY - ABD'de İŞLENDİ LOS ANGELES GATEWAY, CA - ABD
  • 22:53 Yerel saat | Gönderim BEKLEMEDE LOS ANGELES GATEWAY, CA - ABD
  • DHL Sort Tesisine ulaştı LOS ANGELES GATEWAY - ABD LOS ANGELES GATEWAY, CA - ABD
  • 22:10 Yerel saat | Gönderi bir DHL tesisinden yola çıktı LOS ANGELES - ABD LOS ANGELES, CA - ABD
  • 20:35 Yerel saat | LOS ANGELES - ABD'de işlendiLOS ANGELES, CA
  • 16:07 Yerel saat | gönderi ALINDI LOS ANGELES, CA - ABD
  • 15:58 Yerel saat | Gümrükleme durumu güncellendi. Not; Gümrükleme süreci, sevkiyat varış noktasına transit halindeyken başlayabilir.

Son düzenleme:
Amazon gibi önceden vergi alıyor Amazon kargo ücreti alıyor Newegg kargo ücreti almıyor.

Bak alınırken dedin kaç günde geldi ülkemize

TÜRKİYE - Cumartesi

18. Aralık 2021​

• 05:30 Yerel saat | Üçüncü taraf bir temsilciye iletildi DİYARBAKIR, TÜRKİYE, SON

TÜRKİYE - Perşembe
16. Aralık 2021
  • 14:36 Yerel saat | Sevkiyat bir DHL tesisinden yola çıktı İSTANBUL - Türkiye İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 11:28Yerel saat | İSTANBUL - TÜRKİYE'de işlendi İSTANBUL, TÜRKİYE
    1 Adet Kimlik
  • 11:26 Yerel saat | İSTANBUL - TÜRKİYE'de gümrükleme işlemleri tamamlandı İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 11:19 Yerel saat | İSTANBUL - TÜRKİYE'de onay için işlendi İSTANBUL, TÜRKİYE
  • Gümrükleme olayı İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 09:50 Yerel saat | DHL Sort Facility İSTANBUL - TÜRKİYE'ye ulaştı İSTANBUL, TÜRKİYE
  • 08:58 Yerel saat | Gümrükleme durumu güncellendi. Not; Gümrükleme süreci, sevkiyat varış noktasına transit halindeyken başlayabilir.İSTANBUL, TÜRKİYE
ALMANYA - Perşembe

16. Aralık 2021
  • 04:58 Yerel saat | Gönderi bir DHL tesisinden yola çıktı LEIPZIG - ALMANYA LEİPZİG - ALMANYA
  • 01:21 Yerel saat | LEIPZIG - ALMANYA'da işlendi LEİPZİG - ALMANYA
  • 00:49 Yerel saat | DHL Sort Facility LEIPZIG - ALMANYA'ya ULAŞTI LEİPZİG - ALMANYA

ABD - Çarşamba.

15. Aralık 2021​

• 04:03 Yerel saat | Gönderi bir DHL tesisinden yola çıktı
  • LOS ANGELES GATEWAY CA

Salı

14. Aralık 2021​

• 23:56 Yerel saat | LOS ANGELES GATEWAY - ABD'de İŞLENDİ LOS ANGELES GATEWAY, CA - ABD
  • 22:53 Yerel saat | Gönderim BEKLEMEDE LOS ANGELES GATEWAY, CA - ABD
  • DHL Sort Tesisine ulaştı LOS ANGELES GATEWAY - ABD LOS ANGELES GATEWAY, CA - ABD
  • 22:10 Yerel saat | Gönderi bir DHL tesisinden yola çıktı LOS ANGELES - ABD LOS ANGELES, CA - ABD
  • 20:35 Yerel saat | LOS ANGELES - ABD'de işlendiLOS ANGELES, CA
  • 16:07 Yerel saat | gönderi ALINDI LOS ANGELES, CA - ABD
  • 15:58 Yerel saat | Gümrükleme durumu güncellendi. Not; Gümrükleme süreci, sevkiyat varış noktasına transit halindeyken başlayabilir.
Hayırlı olsun hocam. Günlerdir takipteyim, henüz denk getiremedim ama takibe devam. :)

Hayırlı olsun hocam. Günlerdir takipteyim, henüz denk getiremedim ama takibe devam. :)

Newegg müşteri hizmetlerine yazdım dedim RTX 3080 var Gigabyte OC şu an 12 bin TL dedim ne zaman yayınlanır bana dedi ki 23 Aralık günü tüm ekran kartlarında stok olacak söyledi eğer almak isteyen varsa 3080 12 bin ile 13 bin TL arası satılacak. Kaçırmasın.

Newegg müşteri hizmetlerine yazdım dedim RTX 3080 var Gigabyte OC şu an 12 bin TL dedim ne zaman yayınlanır bana dedi ki 23 Aralık günü tüm ekran kartlarında stok olacak söyledi eğer almak isteyen varsa 3080 12 bin ile 13 bin TL arası satılacak. Kaçırmasın.
Hocam selam, 10 bin liraya Nitro+ 6600xt alınır mı sence? İlk defa mining gireceğim için alacağım, sonrasında 3080 vs ekleme yapma imkanım var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı