EVGA RTX 3080 Ti ve ROG STRIX 3060 ekran kartları

Evet 2 ay önce öyleydi

Çok iyiye almışsınız 3060 fiyatı kafamı karıştırdı içimi cezbetti açıkçası güle güle kulanın.

Hocam yanlış anlamayın da TW dışında bir yerden iletişim kuramaz mıyız? Sanal ortamda ig, TW gibi gerçek hesaplarımı paylaşmak istemiyorum da.

Hayırdır Newegg hoşuna mı gitti Vatan bilgisayarda ki kartları gösteriyordun şimdi kart almak için bilgi istiyorsun.
Hocam bir şey sormak istiyorum: Direk kredi kartınımı girip alıyorsunuz yoksa sanal kart mı oluşturuyorsunuz? Daha önce hiç alışverişim olmadı o yüzden soruyorum.

Sanal.

Hayırdır Newegg hoşuna mı gitti Vatan bilgisayarda ki kartları gösteriyordun şimdi kart almak için bilgi istiyorsun.

Sanal.
Hocam niye böyle anlamsız şeyler diyorsunuz ? Her zaman Newegg uygun olmuyor. Hangisi uygunsa onu tercih ediyorum. Baştan da dediğim gibi 9289 TL olan 3060 Ti stoğu gelirse alırım. Gidip de 18-20 bin TL arası olan 3060 Ti için nakit veremem.

Anlamsız değil şu an uluslararası piyasada en uygun donanımları veren Newegg sitesi gir pcpartpicker sitesine arama kısmına yaz bak en ucuz kartı hangi site veriyor 18 bin dediğiniz ürünler Türkiye'de arasında 8 ve 9 bin TL fark var.

EVGA 3060 Ti kartı bakın Amazon, aliexpress, buy gibi sitelerde bu kadar fiyat yok

Hocam paylaştığınız link nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…