EVGA RTX 3090 FTW3 Ultra 2. el alınır mı?

Fatura tarihi 12.01.2022 coil whine benim için çok problem değil. Kasa hem çok yakınımda değil hem de kulaklık kullanıyorum sorun olmaz yani. Ayrıca forumdan okuduğumdan anladığım kadarı ile kart içeriğinde pad ve fan vs değişmediği sürece sadece termal değişiminde herhangi bir sorun yaşamayacağım yönünde ancak, yine şans işi gibi biraz.
Faturada birden fazla ekran kartı alınmışsa yüzde doksan o kart mining için alınmıştır zaten. Şuan kartın sahibi ile fatura kesilen kişi adı aynı mı? Adamın temiz kullandığını düşünüyorsanız ki, termal ped değişimi yapan birisi temiz kullanmıştır diye düşünüyorum, bence alınır fiyat da uygunsa.

Faturada birden fazla ekran kartı alınmışsa yüzde doksan o kart mining için alınmıştır zaten. Şu an kartın sahibi ile fatura kesilen kişi adı aynı mı? Adamın temiz kullandığını düşünüyorsanız ki, termal ped değişimi yapan birisi temiz kullanmıştır diye düşünüyorum, bence alınır fiyat da uygunsa.

Faturadaki soy isim farklı, o halde sanırım mining için kullanıldı diye düşünmem gerekiyor. Arkadaş termal pad değişimden bahsetmemiş sadece macun değiştirdiğinden bahsetmiş, biraz daha sorgulayıp mining için kullanıp kullanmadığını öğrenmeye çalışayım. Uçuk bir fiyatı yok ancak ucuz da sayılmaz piyasaya göre. 15.500TL'de anlaştık. Dediğim gibi kart temiz görünüyor, test sonuçları iyi ise almamda bir sakınca var mı sizce, yoksa 16.000TL'ye kadar farklı kartlara göz atmalı mıyım?

Faturadaki soy isim farklı, o halde sanırım mining için kullanıldı diye düşünmem gerekiyor. Arkadaş termal pad değişimden bahsetmemiş sadece macun değiştirdiğinden bahsetmiş, biraz daha sorgulayıp mining için kullanıp kullanmadığını öğrenmeye çalışayım. Uçuk bir fiyatı yok ancak ucuz da sayılmaz piyasaya göre. 15.500TL'de anlaştık. Dediğim gibi kart temiz görünüyor, test sonuçları iyi ise almamda bir sakınca var mı sizce, yoksa 16.000TL'ye kadar farklı kartlara göz atmalı mıyım?
O kadar vermişken sanki 4070Ti'a mı çıkılsa, daha iyi olmaz mı?

Kartın ilk sahibi mi arkadaş onu sorun bence kesinlikle.

O kadar vermişken sanki 4070 Ti'a mı çıkılsa, daha iyi olmaz mı?

Kartın ilk sahibi mi arkadaş onu sorun bence kesinlikle.

4070 Ti'ı çok düşündüm inanın ancak sistemi 4K için topladım ve 4K monitör satın aldım, 4070 beni 4K'da kaç sene idare eder, eder mi emin olamıyorum. Sıfır 6900XT alayım diyorum bu sefer DLSS ve RT kafamı kurcalıyor.

Hic bir oyuncu Bir kaç senelik Ekran kartının Garanti kapsamı dışı kalsın diye macun sürmez burda ki çoğu kişi de onu civatası nı sökecek tornavida dahi yok .
Ve o paralara bizim bilecegimiz bir şey değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı