EVGA RTX2080 Super FTW3 Ultra Vergisi

xstrayder123

Megapat
Daha fazla  
İyi günler. Bir satıcıyla anlaştım. GET açabilir. 5250'ye satıyor kartı. Faturası var fakat garanti yurtdışı olduğu için biraz geri durdum.
Eğer bir garanti durumu olursa yurtdışına EVGA'ya yollamam gerekecek. Kargo parası ödemem gerekecek ayrıyetten.
Satıcıyla konuştum, dedi ki: ' PTT ile yollarsın 40-70 TL tutar. Vergi sıkıntısı olmaz eğer EVGA'dan garanti dolayısıyla geldiğini kanıtlarsan. '
Şimdi bu vergi işi nasıl? Kesin mi kartın dönüşünde vergi yemeyeceğim?
Alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın testlerini yaptırın yada gidin kendiniz yapın. Güzel bir fiyat keşke ben alabilsem.

Kartın testlerini yaptırın yada gidin kendiniz yapın. Güzel bir fiyat keşke ben alabilsem.
Emin misin? Nası yapacağım testi. Kutu açarsam bana laf eder. Kutu açtın simdi kapalı kutu değil fiyatı azalcak demesin?
İstanbul'da, ben İzmir'deyim nasıl yapabilirim ki Elden bir miktar daha indirim yaptı. Ama ben cevabımı alamadım. Garanti işi nasıl olacak? Bana para binecek, garanti durumunda??

Vergi sıkıntısı olmaz eğer EVGA'dan garanti dolayısıyla geldiğini kanıtlarsan.

Firma kendisi ödemiyorsa vergisi kesilir, kesiliyor. En azından Sandisk ve WD için böyle.
Ekran kartına ne fiyattan vergi keserler onu bilemiyorum.

Daha önce servise gönderip, yenisini alan varsa onları araştır.

Servise gönderirken ücret ödeyip ödememek yine firmaya göre değişiyor.

Değer mi sizce bu riske girmeye? Yoksa 4.9a Asus rtx2080 oc mi alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…