Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MSI al ya da Evga TR ve MSI TR ile görüş. Hangisinin garantisi yurt dışı ürünleri karşılıyor ona göre al ama bana sorarsan MSI hem daha ucuz olur hem de soğutması en iyi kart.
Ben MSI taraftarıyım. Çünkü fanlar gerektiğinde önce biri daha sonra ikisi birden çalışıyor. Yük yokken belli bir sıcaklığa kadar hiç çalışmıyor. Ayrıca ayarlanabilir 3 adat O.C mevcut. Programla tek tuş ile yapılabilen bir O.C Evga için pek bilgim olmadığı için araştırmak gerekiyor. Bu tarz özellikleri var mı yok mu?
Overclock da yapamıyorum arkadaşlar. İşlemci tercihim buna rağmen i5 4690K, bunun yerine i7 4790 mı almalıyım k olmayanı mı ve sıvı soğutmamı da h100i aldım. Overclock yapmıyan biri için sizce bu soğutma fazla mı?